După o prestație lamentabilă și revelatoare Dragoș Pîslaru trece la boicotarea Antenei...

După o prestație lamentabilă și revelatoare Dragoș Pîslaru trece la boicotarea Antenei 3

0 184

Dragoș Pîslaru recunoaște că a fost o greșeală prezența membrilor USR PLUS la emisiunile Antenei 3 și spune că astfel de invitații nu vor mai fi acceptate.

„Nu am o problemă de curaj să îmi susțin ideile cu calm și fermitate în medii ostile. Mi se pare chiar important să ieșim din bulă. Până la urmă chiar trebuie să vorbim cu toți românii”, a scris Pîslaru, pe contul lui de Facebook, după ce a participat joi seara la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3.
Dragoș Pîslaru, numărul 3 pe listă la alegerile europarlamentare, a recunoscut că „a fost o greșeală” din partea membrilor Alianței să creadă că pot merge la emisiunea lui Mihai Gâdea pentru a discuta „despre unitate și subiecte de interes pentru români” și despre planurile USR-PLUS.
„Această emisiune continuă să aibă o agendă diferită la fel ca în ultimii doi ani de guvernare Dragnea și PSD. Nu vom mai accepta alte invitații în aceste condiții”, a încheiat el.

Schimb de replici în platoul Antena 3 între Mihai Gâdea și Dragoș Pîslaru.

După emisiune s-a văzut clar ca fostul ministru în cabinetul Cioloș și viitor europarlamentar a venit la Antena 3 cu „misiune” și sămânță de scandal.
Atmosfera de la Sinteza Zilei, din platoul Antenei 3, s-a încins joi seară după ce candidatul USR-PLUS, Dragoș Pîslaru, a spus ”Vă rog să nu mai jigniți acești oameni care au fost la Colectiv, care au fost în stradă”. Gâdea a reacționat imediat: „Spuneți pentru ce să-mi cer scuze? Știți că după Colectiv acest trust de presă a făcut un teledon unde s-a strâns peste un milion de euro?”.
„Spuneți pentru ce-mi cer scuze? Știți că după Colectiv acest trust de presă a făcut un teledon unde s-a strâns peste un milion de euro? Știți care au fost eforturile? Spuneți că am jignit pe cineva de la Colectiv? Am rugămintea să vă cereți (scuze) pentru faptul că ați insinuat acest lucru despre mine”, a spus Gâdea.
Discuția s-a aprins ulterior și mai mult, în schimbul de replici implicându-se și Mugur Ciuvică și restul invitaților.
In schimburile de replici Pîslaru a fost pus deseori in situații jenante, fiind obligat sa recunoască nu doar faptul că supt masiv din bugetul public (inclusiv de la președinte de CJ Liviu Dragnea și primarul Darius Valcov) ci si colaborări/afaceri cu nivelele înalte ale DNA.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.