Dupa motiune un Guvern PSD!

Dupa motiune un Guvern PSD!

0 172

Neintelegerile de la varful PSD in ce priveste momentul introducerii motiunii, a numelui viitorului premier si mai ales a formulei de Guvern in locul celui actual nu mai pot fi ascunse.
La foarte scurt dupa ce Nastase avea o alta opinie, Liviu Dragnea declara ca daca motiunea trece, “trebuie sa preluam guvernarea”. Acesta explica noua pozitie prin faptul ca social-democratilor le este frica de ce poate face Guvernul Boc in organizarea alegerilor anticipate. PSD trebuie sa preia guvernarea in cazul in care motiunea de cenzura trece, deoarece un guvern de serviciu numit de presedintele Traian Basescu va „fura din nou alegerile”, a declarat luni secretarul general al social-democratilor, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.
“… Incepe sa ne fie frica de ce poate face Guvernul Boc in organizarea alegerilor, pentru ca la majoritatea alegerilor partiale s-au furat voturi intr-o veselie”, a afirmat Dragnea.
“Un guvern de serviciu numit de Traian Basescu inseamna sa fure din nou alegerile, dupa parerea mea. Daca motiunea trece si vom da guvernul jos, trebuie sa preluam noi guvernarea”, a spus Liviu Dragnea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.