După Bilderbergul Barosso, Bilderbergul Timmermans iată că a venit rândul Bilderbegei...

După Bilderbergul Barosso, Bilderbergul Timmermans iată că a venit rândul Bilderbegei Ursula von der Leyen să conducă UE

0 162

Ursula von der Leyen este membru de vază al Grupului Bilderberg. Ea a participat la reuniunile Grupului Bilderberg din 2019, 2018, 2016 și 2015.
O gasiti in listele Bilderberg (a se vedea linkurile de mai jos), la cei cu L ca „Leyen, Ursula von der (DEU), Federal Minister of Defence”. Deci Merkel și Macron „sunt micuți”, pe lângă Ursula…

Știrea 1

Liderii Uniunii Europene au desemnat, marți, pe ministrul german al Apărării, Ursula von der Leyen, pentru a conduce Comisia Europeană, ca parte a unei propuneri privind cine ar trebui să conducă cele mai importante instituții ale UE, a declarat cancelarul german Angela Merkel.
„Pentru funcția de președinte al Comisiei, Ursula von der Leyen a fost nominalizată în unanimitate cu o abținere”, a declarat Merkel reporterilor la Bruxelles după discuțiile maraton cu privire la funcțțile de conducere ale UE.

„Această abținere a venit, în conformitate cu regulile de conduită asupra voturilor germane, de la mine”, a adăugat Merkel.
„Am fost de acord cu acest lucru în coaliție: că dacă nu există o unanimitate, atunci unul se abține. Dar se poate spune că această (nominalizare) a fost aprobată astăzi fără opoziție”.

Știrea 2

Ursula von der Leyen este nelipsită de la Reuniunile Grupului Bilderberg
Ursula von der Leyen a partipat la Reuniunea Grupului Bilderberg, din acest an, 2019.
Ursula von der Leyen a partipat la Reuniunea Grupului Bilderberg din 2018.
Ursula von der Leyen a partipat la Reuniunea Grupului Bilderberg din 2016.
Ursula von der Leyen a partipat la Reuniunea Grupului Bilderberg din 2015.
Doar Bilderbergii de marcă, participă la mai multe Reuniuni ale Grupului Bilderberg. Ca să aveți un termen de comparație, despre cât de importantă este Bilderberga Ursula von der Leyen, Bilderbergii Merkel și Macron au participat doar o singură dată la reuniuni ale Grupului Bulderberg (înainte ca Merkel să fie aleasă Cancelar al Germaniei și înainte ca Macron să fie ales, Președinte al Franței).
Ca un alt exemplu, Soros a participat la 5 Reuniuni ale Grupului Bilderberg între 1990 și 2003, exact în perioada când Europa de Est era mânată cu biciul spre Progresismul Globalist…Vă mai aduceți aminte de „Terapia de Șoc”, „Inflația Galopantă”, „Șomajul Masiv”, „Punerea Industriei autohtone pe butuci”, „Vânzarea pe nimic a avuției naționale la străini”?

Știrea 3 – ca să știți ce ne așteaptă

1. Într-un interviu acordat în 2011 către publicația Der Spiegel, Ursula von der Leyen s-a pronunțat în favoarea creării Statelor Unite ale Europei, după modelul unor state federale precum Elveția sau SUA, ceea ce practic înseamnă desființarea statelor naționale.
2. Potrivit Wikipedia, Ursula von der Leyen a afirmat apoi în 2015, din poziția de Ministru federal al Apărării, că urmărește ca obiectiv pe termen lung crearea unei armate comune europene care să absoarbă armatele naționale.
3. Potrivit Spiegel.de, Ursula von der Leyen s-a pronunțat în 2013 pentru acordarea posibilității adopției de copii e către cuplurile homosexuale, din motive „de egalitate de șanse a homosexualilor față de familiile formate din bărbat și femeie”, ceea ce practic înseamnă lipsirea copiilor, inclusiv a celor nenăscuți încă, de dreptul lor fundamental de avea o Mamă și un Tată.
4. De asemenea, în iulie 2017, Ursula von der Leyen a votat în favoarea introducerii mariajului homosexual în Germania, poziționându-se împotriva punctului de vedere al majorității parlamentare din care făcea parte (Uniunea Creștin-Democrată), informează Wikipedia.

(FLUIERUL)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.