Dupa BEC duminică sunt la vot 18.248.414 alegători

Dupa BEC duminică sunt la vot 18.248.414 alegători

0 604
Un număr de 18.248.414 alegători sunt aÅŸteptaÅ£i duminică la urne pentru a-ÅŸi alege reprezentanÅ£ii în Parlament, potrivit Biroului Electoral Central (BEC).
BEC a publicat joi pe site situaÅ£ia secÅ£iilor de votare organizate pentru alegerea Camerei DeputaÅ£ilor ÅŸi Senatului, pe circumscripÅ£ii electorale ÅŸi localităţi, cu numărul alegătorilor arondaÅ£i fiecărei secÅ£ii de votare. Potrivit calendarului electoral, cu 3 zile înainte de data alegerilor, adică 6 decembrie, vor fi puse la dispoziÅ£ia primarilor, în trei exemplare, copii de pe listele electorale permanente de către structurile teritoriale ale DirecÅ£iei pentru EvidenÅ£a Persoanelor ÅŸi Administrarea Bazelor de Date.
Informatiile vor fi trimise de primari, în două exemplare, ÅŸi către birourile electorale ale secÅ£iilor de votare. Cel mai târziu aiz (7 decembrie) va avea loc distribuirea buletinelor de vot, respectiv a materialelor necesare birourilor electorale ale secÅ£iilor de votare către preÅŸedinÅ£ii birourilor electorale.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.