După 15 ani, maestrul Dan Grigore a revenit la Braşov

După 15 ani, maestrul Dan Grigore a revenit la Braşov

0 195

Celebrul pianist sărbătoreşte prin muzică, alături de orchestra simfonică braşoveană, cei 60 de ani de activitate artistică. Pianistul concertează alături de maestrul francez de origine rusă, Misha Katz, care apreciază energia pozitiva a oraşului de sub Tâmpa

Celebrul pianist sărbătoreşte prin muzică, alături de orchestra simfonică braşoveană, cei 60 de ani de activitate artistică. Pianistul concertează alături de maestrul francez de origine rusă, Misha Katz, care apreciază energia pozitiva a oraşului de sub Tâmpa.
La 60 de ani de activitate artistică, pianistul Dan Grigore aşteaptă cu plăcere întâlnirea cu publicul braşovean după mulţi ani de pauză.
Nonconformistului dirijor francez de origine rusă Misha Katz transmite publicului braşovean din energia sa la fiecare concert .
„Toată lumea mă intreabă cum mă simt la Braşov iar răspunsul este foarte uşor şi natural : În Braşov mă simt ca acasă din cauza vibraţiei oraşului care este foarte pozitivă şi foarte spirituală . Iubesc Transilvania şi în special acest loc pentru că cei mai buni muzicieni provin de aici” declara ieri Misha Katz
Concertul nr. 5 pentru pian de Beethoven alături de Uvertura la baletul „Creaturile lui Prometeu”, tot de L. Van Beethoven şi Suita de balet „Lacul lebedelor”a lui Ceaikovski sunt opere care sună divin în interpretarea celor doi virtuozi.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.