Dunărea Brăila a terminat învingătoare la ,,Memorialul Dumitru Popescu Colibi”, competiţie care s-a desfăşurat la Braşov şi la care au participat patru echie din Liga Naţională de handbal feminin : Corona Braşov (foto), Dunărea Brăila, HCM Râmnicu Vâcea şi Universitatea Cuj.

Rezultatele

Corona Braşov – ,,U”Cluj 29-25 (18-12)

Dunărea Brăila – HCM Râmnicu Vâlcea 32 – 30 (18-14)
Corona -,,U” Cluj 29-25 (18-12)
HCM Râmnicu Vâlcea – Universitatea Cluj 27-26 (14-15).

Corona – HCM Rm. Vâlcea 30-19 (13-7)

Dunărea Brăila – Universitatea Cluj 28 – 24 (15-12).

Clasamentul final al turneului amical de la Braşov a fost următorul: 1. Dunărea Brăila, 2. Corona Braşov, 3. HCM Râmnicu Vâlcea, 4. Universitatea Cluj.

Au fost acordate şi premii speciale:

Golghetera turneului – Cristina Zamfir (Corona Braşov)

Cel mai bun portar – Mihaela Băbeanu (HCM Râmnicu Vâlcea)

Jucătoarea turneului – Alina Horjea (Dunărea Brăila)

Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov ,,A fost un turneu bun pentru că nea arătat că suntem o echipă care poate fi învinsă chiar şi pe teren propriu, lucru care trebuie să ne dea de gândit şi să ne mobilizeze şi mai tare, pentru a reuşi ceea ce ne dorim. Sper să tragem învăţămintele necesare din aceste jocuri, în aşa fel încât peste două săptămâni, atunci când începe campionatul, să ne putem prezenta la Vâlcea într-o formă cât mai bună şi la finalul partidei să reuşim să luăm cele trei puncte.
Despre Bucharest Trophy, turneu amical de elită, cu participare internaţională de excepţie, la care corona se va alinia la sfârşitul săptămânii viitoare :
,,Urmează trei zile de antrenamente la Braşov, după care vom participa la un turneu important care ne va mobiliza la maxim din punct de vedere al pregătirii. Ne dorim foarte tare să facem o figură frumoasă la acest turneu de mare valoare şi să fim într-o formă cât mai bună la startul sezonului.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.