Dumnezeu si Dracu’ fac liniute in codul de bare

Dumnezeu si Dracu’ fac liniute in codul de bare

0 105

Saptamana trecuta, Teatrul Arlechino din Brasov gazduia o dezbatere initiata de membrii Asociatiilor Spirit Romanesc si Angels impotriva legii pe cale de a fi votata in Parlament, prin care Romania va adopta pasapoartele biometrice. Subiectul nu e nou si s-a bucurat chiar de o atentie speciala, lejer exagerata, din partea unor prelati ai Bisericii Ortodoxe Romane, care au afurisit inca de anul trecut initiativa de implementare a noului tip de pasaport in Romania.
Implementare pare sa fie cuvantul cheie in toata tarasenia starnita de pasapoartele insemnate cu pecetea Diavolului, ce ranjeste din codul de bare care contine succesiunea 666. Pentru ca protestatarii se tem nu doar de cipul din pasaport, ascuns in holograma din pagina a doua, ci de unul mai marisor, despre care spun ca le va fi introdus cetatenilor sub piele.
Saptamana trecuta, reprezentantii Angels si cei de la Spirit Romanesc, in fata unei asistente nemeritat de mici pentru seriozitatea subiectului, s-au marginit sa vitupereze impotriva procedurii de amprentare, considerata o invadare a intimitatii si acceptarea prezumtiei de vinovatie de catre cetatenii care ar accepta sa se lase amprentati pentru a intra in posesia noului pasaport. Cu aceeasi ocazie, conducerea Fundatiei Spirit Romanesc vorbea despre derizoriul in care a cazut subiectul, mai ales dupa ce a fost preluat de catre prapastiosii slujitori ai Domnului, tematori de venirea Antichristului si implinirea profetiilor sumbre din Apocalipsa.
Tocmai asta s-a intamplat la actiunea de ieri din Piata Sfatului, la care Asociatia Angels a reusit sa stranga circa 200 de persoane, revoltate de tirania cipului satanic si a pasapoartelor biometrice. Ingerii protestatari au exorcizat in centrul orasului toti dracii din codul de bare. Reprezentantul Angels – altul decat cel de la Arlechino de saptamana trecuta – l-a descifrat chiar pe Satan in codul de bare al unui inocent pachetel de servetele. Dumnezeu = o liniuta, Uciga-l Toaca, in superbia lui de a fi asemenea Creatorului = doua liniute.
Mai pe intelesul trecatorilor stransi in Piata Sfatului au fost temerile ca cipurile de montat sub piele sau cele invizibile din pasaport ar fi cancerigene, din pricina undelor pe care le emit in anumite campuri magnetice. Nici nu-i de mirare ca bietii oameni s-au scandalizat si au probozit initiatorii legii, pe care ii vad drept niste antichristi care doresc sa ne monitorizeze toate miscarile, dupa planul diabolic urzit de masoni, de americani, de evrei, de satanisti etc.
Angelicii contestatari ai pasapoartelor par sa fi gasit limbajul potrivit pentru a starni multimea neinformata impotriva tehnicilor moderne de prelevare a datelor biometrice. Mai eficiente decat deconspirarea pericolului monitorizarii permanente sunt elucubratiile cu trei de sase si avertismente apocaliptice vechi de 2000 de ani. Isus insusi a fost racolat agent de catre protestatari, care l-au citat copios si in Piata Sfatului.
Hai ca mercantilul cod de bare de pe toate marfurile de azi ar putea fi blamat crestineste in virtutea scenei cu alungarea negustorilor din Templu. Dar nu-mi amintesc exact in care loc din Biblie glasuieste Isus Cristos despre pasapoarte biometrice.
Poate aflam la urmatoarea actiune de protest. Pana atunci, Doamne-Doamne si Satana, doi vitezisti ai vremurilor de azi, se intrec in liniute in codul de bare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.