Dumitru Farcas va concerta la Castelul Bran

Dumitru Farcas va concerta la Castelul Bran

0 99

Maestrul Dumitru Farcas, unul dintre cei mai renumiti taragotisti din lume, isi lanseaza cel mai recent material discografic, vineri, 21 septembrie 2012, la Castelul Bran. Toti cei care iubesc comorile folclorice mostenite din strabuni, insufletite cu har de Dumitru Farcas, pot asista la un microrecital, incepand cu ora 17, pe insula Lacului Mare, in Parcul Regal.

Reunite sub titlul ”Concert extraodinar, Verona, Italia”, un produs ”Libris Brasov”, piesele propuse iubitorilor de gen vor fi promovate, cu aceasta ocazie, de Dorel Visan, Ioan Bocsa, Gheorghe Turda, Doru Munteanu si Adina Cezar, iar evenimentul va fi prezentat de Silvana Enache.

Albumul este inregistrarea unui concert extraordinar sustinut la Verona, Italia, care imbina traditia si voia buna, reunind cu succes lucrari de muzica clasica ( Ciprian Porumbescu, George Enescu, Beethoven) cu cantonete italiene dar mai ales cu cantecele celebre din repertoriul lui Dumitru Farcas. Toate aceste genuri muzicale se regasesc in armonie pe partiturile de taragot ale maestrului, artist care a reusit sa ridice acest instrument la rang de arta.

Accesul la eveniment se face in regim de gratuitate. Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati – 0268 237 700 sau office@bran-castle.com.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.