Dumitru Dragomir: Stadionul National este peste Allianz Arena

Dumitru Dragomir: Stadionul National este peste Allianz Arena

0 88

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), este de parere ca noul stadion national, ale carui lucrari se vor finaliza cel mai repede in luna iulie, ar putea fi inaugurat mai devreme, daca ar fi bani pentru angajarea de muncitori suplimentari.

„Stadionul National poate fi terminat peste trei saptamani, daca sunt bani”. Prezent la adunarea generala ordinara a FRF, Dragomir a declarat ca va vedea din nou arena sambata, cand vine delegatia UEFA, condusa de Michel Platini. „Sambata, il mai vizitez o data cu Platini, peste o luna de zile va arata demential. Este peste Allianz Arena. Daca sunt bani, peste 3 saptamani e gata. In loc sa aduci 150 de muncitori aduci 600, daca ai bani sa ii platesti”.

In alta ordine de idei, seful LPF opina ca Steaua ar trebui sa se orienteze catre jucatori din tara, in loc sa aduca fotbalisti din strainatate fara valoare. „Despre Steaua nu am nicio parere. Imi pare rau, Steaua este un nume mare si ar trebuie sa fie intr-o cupa europeana, mai ales ca patronul spune ca va baga bani sa cumpere niste jucatori. Dar daca va cumpara tot mana a doua de afara nu face nimic. Sunt in Romania niste fotbalisti de prima mana, pe acestia ar trebui sa puna mana. Din strainatate nu avem niciunul de prima mana. L-am avut pe Traore si a plecat si ala”.

Dragomir sustine o restructurare a Ligii I, prin micsorarea numarului de echipe, lansata de presedintele FRF, dar propunerile sa se faca cu un an inainte de a intra in vigoare. „Mircea Sandu e seful nostru si trebuie sa tinem cont de ce propune, numai ca trebuie sa propuna cu un an inainte, conform statutului si regulamentului, si nu am nimic împotriva”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.