Dumitru Dragomir: NU avem nationala! Razvan nu e vinovat !!!

Dumitru Dragomir: NU avem nationala! Razvan nu e vinovat !!!

0 71

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), este de parere ca Razvan Lucescu nu este vinovat pentru situatia dezastruoasa de la nationala Romaniei, unde mai nou se vorbeste de masuri radicale.
„NU avem nationala! Razvan nu e vinovat!”
„In acest moment nu cred ca se pune problema demiterii lui Razvan Lucescu. El nu are rezultate dar trebuie lasat sa isi termine contractul pe care il are cu Federatia Romana de Fotbal.
Nu separati situatia tarii de cea a fotbalului. Albania traieste mai bine ca noi. Vina selectionerului este zero. In afara de doi, trei jucatori nu sunt jucatori de valoare. Razvan a facut experimente pentru ca nu e marfa. Nu avem echipa nationala la aceasta ora, nici nu ii cunoastem pe nume.
Nu am fost niciodata o forta in fotbal. Am fi fost daca jucam macar o finala, ceva. Dar noi ce rezultate am avut? Nu am fost niciodata o forta! La anul nu vom avea nici 14 echipe in prima liga. Nu vom avea sa facem nici macar o serie in liga a doua, pentru ca sunt probleme mari, va fi deranj”, a declarat Mitica Dragomir la gsptv.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.