Dumitru Dragomir: Ar fi un mare soc daca campioana Romaniei nu ar...

Dumitru Dragomir: Ar fi un mare soc daca campioana Romaniei nu ar juca in Liga Campionilor

0 84

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a declarat, luni, dupa Adunarea Generala Ordinara a FRF, ca ar iesi un mare scandal in cazul in care FC Timisoara ar castiga titlul de campioana a Romaniei si nu va putea evolua in grupele Ligii Campionilor din cauza licentei.

Dumitru Dragomir a comentat astfel declaratiile unor oameni de fotbal, care au precizat ca actuala ocupanta a pozitiei secunde in clasamentul Ligii I nu va primi licenta deoarece a efectuat o divizare a societatii pentru stergerea unor datorii.

„Ar fi un mare soc si cred ca ar fi un mare scandal intr-o Romanie in care campioana sa fie blocata pentru ca a facut o schimbare de societate. Astea sunt probleme care nu cred ca intra in atributiile presedintelui sau vicepresedintelui. Daca vrei sa fii cu ochelari la ochi precum calul poti sa le scoti pe toate cinci care joaca in cupele europene si sa aduci echipe din Liga a II-a. Dintr-un condei poti sa anulezi orice in tara asta”, a spus Dragomir.
La randul sau, presedintele FRF, Mircea Sandu, a anuntat ca un raspuns din partea UEFA in ceea ce priveste licentierea gruparii timisorene va fi primit dupa data de 31 mai. „La primul Comitet Executiv dupa 31 mai vom primi si noi informatii cu tot ce s-a intamplat cu licentierea”, a adaugat Sandu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.