Acţiunea caritabilă ,,De Sărbători dăruiește un zâmbet” a ajuns la ediția a IV-a. Duminică, 13 decembrie, suporterii hocheiului sunt aşteptaţi cu mic cu mare și, neapărat cu jucării de pluș, la meciul Corona Brașov Wolves – Debreceni HK, din cadrul Ligii Mol. Această ediție a acțiunii caritabile de colectare a plușurilor se desfășoară exact la un an față de cel anterior. Suporterii ,,lupilor” sunt invitaţi și anul acesta, ca prin acest gest simbolic, să aducă un zâmbet pe fețele copiilor din casele de copii și centrele de plasament.
Pe această cale, amintim celor care vor fi prezenţi în tribune că plușurile se aruncă pe gheață doar la primul gol înscris de Corona Braşov Wolves.
În altă ordine de idei, echipa braşoveană a pierdut ultimele două meciuri disputate în Liga Mol, chiar dacă a jucat cu seniorii. Corona Braşov Wolves a cedat cu 2-5, cu DVTK Jegesmedvek ( golurile echipei braşovene fiind marcate de Petres Tivadar şi Mihaly Arpad), respectiv, cu 0-3, în partida cu Debreceni.
În afara partidei de duminică, ,,lupii” vor mai susţine în ziua următoare (luni, 21 decembrie), un alt meci în Liga Mol, acasă, cu Dunaujvarosi (ora 18,30).

Dorin Dusa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.