Duelul verbal al antrenorilor, după meciul încrânâncenat Corona – HC Zalău :...

Duelul verbal al antrenorilor, după meciul încrânâncenat Corona – HC Zalău : ,,Ca la box”(Crăciun, Corona); ,,N-am venit la biserică” (Tadici, Zalău)

0 125

Meciul Corona Brașov – HC Zalău, din ultima etapă a campionatului Ligii Naționale de handbal feminin, a avut o desfășurare palpitantă, chiar dacă nu a avut nicio miză pentru echipa oaspete. Nu spunem că Zalău nu trebuia să joace, pentru a respecta competiția, dar felul în care a făcut-o, cu o încrâncenare maximă, cu durități excesive, cărora i-au căzut victimă Sorina Târcă, a fost nefiresc, pentru o echipă lipsită de griji…În urma acestori durități, Sorina Târcă, lovită de două ori, sub privirile îngăduitoare ale arbitrilor (!!), a fost transportată la spital dar, din fericire, nu au avut urmări asupra tinerei golghetere a Brașovului…După meci, am solicitat părerea celor doi antrenori, vis a vis de desfășurarea oastilităților, un fel de duel verbal al celor doi tehnicieni

Antrenorul Coronei, Ion Crăciun a spus : ,,Nu vreau să spun că ținta a fost Sorina Târcă, dar când dai un pumn în bărbie, ca la box, unei jucătoare, apoi, în cădere lovești intenționat cu cotul aceeași jucătoare, ce să mai zicem? Este inadmisibil că arbitrii nu au văzut nimic! Și apoi, mai țipi de pe margine că nu te mai ajută arbitrajul, cazul lui Tadici! Nu am mai văzut așa ceva…”

La rândul său, antrenorul Zalăului, Gheorghe Tadici, s-a mărginit la o declarație  laconică, în drumul spre vestiare, declarându-se dezavantajat…de arbitraj : ,,Cum adică? Nu am venit aici la biserică! Ăștia doi au fost agresivi” (nr : cu referire la cei doi arbitri)

Fără comentarii…

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.