Duel verbal Boc – Ponta

Duel verbal Boc – Ponta

0 105

Prim-ministrul Emil Boc l-a caracterizat ieri pe vicepresedintele PSD, Victor Ponta, drept „un biet procuror comunist”, in replica la afirmatiile social-democratului, care a povestit recent ca, anul trecut, in perioada indepartarii lui Dan Nica din Guvern, ar fi vrut sa-l bata pe premier.
„Un biet procuror comunist. Asta stie sa faca, asta a fost tot timpul”, a spus Emil Boc, intrebat cum ii raspunde fostului ministru PSD Victor Ponta.

Boc a fost invitat sa comenteze si afirmatiile lui Dan Nica, prin care fostul ministru al Internelor si-a exprimat regretul ca l-ar fi retinut pe Ponta sa-l bata pe premier. „Too late”, a comentat primul-ministru.

Vicepresedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, marti, la Pitesti, ca in perioada in care social-democratii au iesit de la guvernare a avut intentia de a-l bate pe Emil Boc, insa a fost impiedicat de Dan Nica.

Iata si replica lui Victor Ponta la acuzele premierului.
Victor Ponta a raspuns acuzatiilor lui Emil Boc aratand ca in 1989 avea doar 17 ani si, daca ar fi fost „procuror comunist”, probabil l-ar fi cunoscut pe Emil Boc, „care era secretar la UTC inainte de 1989”.
Victor Ponta a spus ca afirmatiile lui Boc arata cat de bine isi cunoaste premierul subordonatii din Guvern.
„Va dati seama cat se pricepe domnul Boc la Romania daca nici macar despre un fost membru al Guvernului sau nu stie ce varsta are. Aveam 17 ani la Revolutie, am fost pe strada, apoi la Piaþa Universitatii. Am inceput facultatea in 1991, am fost singurul procuror roman acceptat la Directia Nationala Antimafia. Daca as fi fost procuror comunist, probabil ca l-as fi cunoscunt pe domnul Boc, care era secretar la UTC inainte de 1989”, a afirmat Ponta.

Nu stiti cam cui ar trebui sa-I dam crezare, chiar si dupa o simpla logica matematica? Asta ca san u mai vorbim de felul in care se exprima cei doi in spiciurile lor.
Ponta pare ponderat, nu se agita, nu se impiedica in discurs.
In schimb Boc mitraliaza chiar ca un secretar UTC sau PCR. Cei trecuti de o anumita varsta isi amintesc de aceste triste figuri care luau cuvantul la sfarsitul sedintelor si trageau concluzii seci.

Si ce, vi se pare ca Boc nu ar merita o bataie zdravana pentru toate cate le comite in fruntea guvernului?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.