DSP – 39 de persoane au ieșit din carantină. Andrea Neculau este...

DSP – 39 de persoane au ieșit din carantină. Andrea Neculau este noul șef al instituției!

0 75


Conform datelor prezentate de Direcția de Sănătate Publică Brașov, 102 persoane se află în acest moment în carantină, iar în autoizolare și monitorizare la domiciliu se află 1.862 de brașoveni. Totuși, DSP ne dă și o undă de speranță, pentru că, potrivit datelor prezentate, 39 de persoane au ieșit din carantină și 634 din autoizolare, după încheierea perioadei de 14 zile.

Andrea Neculau – foto – este noul șef al DSP Brașov

n altă ordine de idei, dar tot legat de DSP, amintim că Andrea Neculau este noul șef al DSP Brașov, după ce Anca Bertea a demisionat, miercuri. Propunerea pentru preluarea șefiei a venit tot miercuri, după cum a precizat Andrea Neculau, care este președinte al Asociației Medicilor de Familie Braşov.

Totuși, pentru a intra ,,în pâine” aceasta așteaptă numirea unui nou ministru al Sănătății, care să facă numirea. Asta pentru că și Victor Costache și-a anunțat ieri demisia de la conducerea ministerului, noul ministru al Sănătăţii urmând să fie numit secretarul de stat Nelu Tătaru.

Prioritatea noului șef de la DSP este testarea personalului medical „pentru a ști pe ce ne putem baza”, după cum a declarant aceasta. De asemenea, va face și o evaluare a situației existente în DSP Brașov și în paralel va lua măsuri pentru a ține sub control nivelul infectării cu noul tip de virus. De asemenea, o altă linie conductoare este reducerea birocrației în instituție. Revenim cu amanunte.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.