Drumurile brasovene sunt reabilitate de o firma bacauana

Drumurile brasovene sunt reabilitate de o firma bacauana

0 226

Societatea lui Dorinel Umbrarescu, Spedition UMB Bacau, a castigat, in asociere cu o alta firma a aceluiasi proprietar, Tehnostrade, un contract in valoare de 346,6 milioane de lei (fara TVA), pentru intretinerea multianuala a celui de al treilea lot de drumuri din judetul Brasov.
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov (DRDP ) a selectat cinci firme care vor efectua intretinerea multianuala a drumurilor in iarna – vara din perioada 2008 – 2011 – a anuntat Ministerul Transporturilor (MT).
DRDP Brasov a solicitat oferte pentru cinci loturi. In primul lot a intrat Sectia de Drumuri si Poduri Brasov, in cel de-al doilea Sectia de Drumuri si Poduri Sibiu, in cel de-al treilea Sectia de Drumuri si Poduri Targu Mures, in cel de-al patrulea Sectia de Drumuri si Poduri Miercurea Ciuc, iar in lotul 5 Sectia de Drumuri si Poduri Sfantu Gheorghe.
In urma analizei ofertelor deschise pe 20 septembrie 2008, pentru lotul 1, contractul in valoare de 102,5 milioane de lei fara TVA a fost atribuit asocierii Vectra Service – Consal, iar pentru lotul 2, contractul in valoare de 78,59 de milioane de lei fara TVA a fost atribuit firmei Comtram.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.