Drumuri blocate in zona de munte din cauza ninsorii

Drumuri blocate in zona de munte din cauza ninsorii

0 236


Din cauza ninsorii viscolite, drumul judetean DJ 108K la limita judetului Bihor spre Valea Draganului este blocat. De asemenea, in zona Stanii de Vale, zapada a ajuns deja la circa un metru grosime, utilajele de dezapezire lucreaza aproape continuu, pentru a face practicabil drumul Budureasa – Stana.


?


Pentru curatarea tronsonului dintre Cabana Gaudeamus si Hotelul Iadolina s-a lucrat cu autofreze si aspiratoare de zapada. Partia Magarul din statiune este nebatuta, iar ninsoarea a acoperit complet si snow-mobilele care se pot inchiria la baza partiei.


?


Utilajele Companiei Drumuri Nationale actioneaza pe tronsonul Baita – Vartop, pe DN 75, mentinand practicabila artera care face legatura intre judetele Bihor si Alba.


?


Compania Nationala de Drumuri Nationale si Autostrazi anunta participantii la trafic ca? incepand cu ora 10.00 s-a reluat circulatia in ambele sensuri pe sectorul de drum DN 17 km 85+000- km 116+000 Piatra-Fantanele (BN).


?


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. roaga participantii la trafic sa evite pe cat posibil deplasarea in zona montana in aceasta perioada, tinand cont si de atentionarea meteorologica ANM prin care se precizeaza ca in perioada 29-30.01.2007 vor fi ninsori viscolite, iar vantul va sufla cu viteze de peste 60 km/h .


?


In cazul in care se impune deplasarea pe drumurile din zona montana se solicita participantilor la trafic sa circule cu atentie si sa se informeze din timp la dispeceratul Comandamentului Central de Iarna la urmatoarele numere de telefon:


?


021- 3186609;


021- 3186631;


9360.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.