Drumul spre succes și bogăție… în India!

Drumul spre succes și bogăție… în India!

0 100

In timpul unei peteceri oferita unor bogatani din India si gazduita de  presedintele unei companii de mare succes in publicitate, autorul unor „înscenari” spectaculoase, uneori unice, ca sa mai dezmorteasca atmosfera, respectivul patron a facut urmatoarea propunere, care a lasat cu gura cascata pe toti participantii.
In ce consta „încercarea” ce urma sa fie filmata din toate unghiurile, dar … cu camere ascunse?

Cine avea curajul sa sara in lacul artificial amenajat in parcul Palatului  si iesea teafar din apa, primea pe loc un premiu pentru curaj de 5 mil. $. In cazul in care… are ghinion si este mancat de crocodilii flamanzi, familia acestuia primea pe loc un cec in valoare de 2 milioane $ ce urma sa fie achitat a doua zi, prin banca firmei.
Mult timp nu se hotara nimeni, cine dracu avea curajul sa infrunte cei trei crocodili flamanzi care isi asteptau „clanțănind”, masa de seara.. Pana cand ,neasteptat, un barbat a sarit în apa! Imediat crocodilii au tabarat spre el, l-au inconjurat, l-au hartuit…
El a ripostat curajos, i-a lovit peste bot cu  vasla unei barci in care nu apucase sa se urce, apoi s-a retras spre mal cu spatele, aparandu-se  cu  incrancenarea disperatului, pana cand  a reușit sa iasa din apa, cu răni superficiale…. Cand a ajuns pe mal, dupa doua pahare de wisky , a întrebat, scrâșnind nervos: „Cine e dobitocul care m-a împins in apa?!” 

S-a dovedit, de necrezut, că ar fi fost tocmai… soția acestuia, cum vazuse ea intr-un film indian de succes…!.   De atunci, se spune, a ajuns si in India  zicala: În spatele unui barbat de succes sta mereu o femeie…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.