Drumarii și-au bătut joc integral de tronsonul Brasov-Cristian din DN73

Drumarii și-au bătut joc integral de tronsonul Brasov-Cristian din DN73

1 195

Deşi recent asfaltată, porţiunea de DN 1, între Braşov şi Cristian, contină să fie o capcană pentru şoferi. După ce drumarii de la CNAIR i-au exasperat toată vara şi toamna pe şoferi cu semafoarele instalate pe un drum pe care luni întregi nu a lucrat nimeni, în prag de iarnă circulaţia este la fel de dificilă

Deşi recent asfaltată, porţiunea de DN 1, între Braşov şi Cristian, contină să fie o capcană pentru şoferi. După ce drumarii de la CNAIR i-au exasperat toată vara şi toamna pe şoferi cu semafoarele instalate pe un drum pe care luni întregi nu a lucrat nimeni, în prag de iarnă circulaţia este la fel de dificilă.
Covorul asfaltic a fost aşternut, dar carosabilulul nu a fost delimitat corespunzător de pământul de pe margini, transformat în aceste zile în noroi.
Drumul nu fost trasat nici pe mijloc cu marcajul de separare a benzilor, astfel că circulaţia este dificilă şi chiar riscantă mai ales noaptea.
Zilele trecute, când a plouat abundent, şoferilor le-a fost greu să distingă unde se termină şoseaua şi de unde începe marginea de pământ, devenită cleioasă din cauza ploilor.Într-una din zilele trecute, un utilaj al firmei care a efectuat lucrările s-a afundat în noroiul de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.
Acum, înainte ca recepţia să fie făcută, pe multe porţiuni marginea drumului a început să se surpe.
Potrivit conducerii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, firma care se ocupă de lucrări ar mai avea doar patru zile la dispoziţie pentru a finaliza întregul tronson de DN73 pe care a acţionat.
La ritmul infernal de lent în care s-au derulat până acum lucrările intens contestate pe DN73, este puţin probabil ca intervenţia să fie finalizată în termenul anunţat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.