Drumarii se plânge de lipsa mâinii de lucru

Drumarii se plânge de lipsa mâinii de lucru

0 166

Drumarii dau vina pe lipsa forţei de muncă pentru încetineala lucrărilor pe DN73. Ritmul de melc în care avansează modernizarea arterei în zona Râşnov – Bran este pus pe seama faptului că mâna de lucru este greu de găsit

Drumarii dau vina pe lipsa forţei de muncă pentru încetineala lucrărilor pe DN73. Ritmul de melc în care avansează modernizarea arterei în zona Râşnov – Bran este pus pe seama faptului că mâna de lucru este greu de găsit. Şi Direcţia de drumuri şi poduri Braşov duce lipsă de angajaţi şi scoate la concurs 8 în 14 septembrie.
Lucrările de modernizare pentru DN 73 demarate în zona Râşnov – Bran ar fi trebuit finalizate cel târziu la final de august.
În realitate, mai este mult de lucru. Din cele patru casete decopertate aflate pe acest tronson doar una a fost finalizată iar traficul a fost redeschis, înainte de turnarea stratului de uzură.
Scuza invocată de constructor pentru aceste întârzieri este că nu găseşte forţa de muncă necesară pentru a lucra la capacitate normală.
Şi Direcţia de Drumuri şi Poduri este în căutare de angajaţi.
Concursul va avea loc pe 14 septembrie iar doritorii îşi pot depune Cv urile la sediul DRDP până miercuri, 12 septembrie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.