Drum National blocat la Sacele

Drum National blocat la Sacele

0 183

Ieri, in jurul pranzului, DN1A a fost blocat in zona Sacele din cauza unui accident rutier.
In accident a fost implicat un vehicul militar care a iesit de pe sosea si a intrat in copacii de pe marginea drumului. Din accident au rezultat trei persoane ranite, care au fost tarnspotate de urgenta la Urgentele Spitalului Judetean, iar vehicolul a superit stricaciuni insemnate.
Potrivit Centrului Infortrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier pe DN1A a fost blocat o vreme in ambele sensuri de circulatie la iesirea din Sacele spre Cheia, autoritatile civile si militare prezentandu-se la locul accidentului pentru cercetari si pentru degajarea zonei.

Accidentul a avut loc marti, in jurul orelor 12,40 si, potrivit informatiilor primite de Centrul Infotrafic, vehiculul MApN a parasit partea carosabila si a lovit trei copaci de pe marginea soselei, unul dintre acestia cazand peste un autotren, fara insa a provoca pagube omenesti, ci doar materiale.
O vreme, circulatia a fost complet inchisa, dupa care s-a desfasurat, cu dificultate, pe un singur fir, pana ce soseaua a fost degajata de vehicolele accidentate si de arborele cazut.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.