Dragomir vrea arbitrii straini in Liga I

Dragomir vrea arbitrii straini in Liga I

0 155

Dumitru Dragomir seful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), este foarte suparat pe maniera de arbitraj a „fluierasilor” romani. Startul de sezon i-a prins pe arbitri in ofsaid rau de tot, asa ca Dragomir se gandeste serios sa ceara arbitri straini din iarna
Meciul de luni seara de pe Ghencea dintre formatiile Steaua si Victoria Branesti, a insemnat picatura care a umplut paharul pentru arbitrajul romanesc. Dupa doua penalty-uri controversate, acordate de Coltescu la meciul dintre Steaua si Branesti, Dumitru Dragomir spune ca ia in calcul varianta arbitrilor straini dupa terminarea turului.
„Sunt ingrijorat, am facut foarte mult pentru arbitrajul romanesc, i-am convins pe patroni sa ofere multi bani arbitrilor, noi dam in jur de 60 de milioane de lei vechi pe meci unui arbitru. Intr-o tara in care salariul mediu e de 10 milioane de lei! Un arbitru bun castiga mai mult decat un fotbalist mediu, nu de varf. Am sa propun eu arbitri straini, daca pana in iarna avem parte de astfel de arbitraje. Eu am fost cel care le-am dat baremuri mari, i-am sustinut in permanenta, dar nu se poate asa ceva. Sunt unii care gresesc din doua in doua meciuri”, a declarat Dumitru Dragomir la gsptv.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.