Dragomir vine cu solutia: Mutarea fotbalului romanesc in Bulgaria !!!

Dragomir vine cu solutia: Mutarea fotbalului romanesc in Bulgaria !!!

0 98

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este un om plin de idei si initiative, iar ultima dintre acestea vizeaza salvarea fotbalului romanesc de la faliment.

Intr-un interviu Dragomir a declarat ca una dintre solutii ar fi mutarea societatilor care administreaza cluburile de fotbal în Bulgaria datorita fiscalitatii mai blande.

"De ce sa ceara fotbalistii cetatenie rusa, pot merge cluburile aici, in Bulgaria, ca e langa noi, si au taxe mici bulgarii. Trebuie discutat cu noul guvern. Categoric vom gasi intelegere. Daca moare sportul, moare tara. Si asa avem ot tara bolnava, asta ar mai trebui sa dispara si sportul. Vom avea intalnire cu membrii guvernului, dar numai dupa Adunarea Generala a ligii, sa vedem ce pozitie au cluburile. Nu fac nimic fara aprobarea Adunarii Generale. O sa dispara fotbalul profesionist in viitor, va spun de acum”, a declarat Dragomir.

Reactia lui Dragomir a venit in contextul in care cluburile de fotbal vor fi obligate sa incheie contracte colective de munca cu fotbalistii, urmand a plati catre stat taxele si impozitele in conformitate cu legile existente.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.