Dragomir: ”Suntem țara condusă de Danileț, Chirilă, Kovesi și o mână de...

Dragomir: ”Suntem țara condusă de Danileț, Chirilă, Kovesi și o mână de disperați”

0 301

România face notă discordantă, aici totul este blocat din cauza ”unei penale impertinente și a unei minorități gălăgioase de clovni rezistenți”.

Fostul ofițer al Serviciului Român de Informații spune că, în timp ce Europa este în plină mișcare, România stagnează – legătura cu Viktor Orban.
Daniel Dragomir a scris, pe pagina sa de Facebook, un comentariu pornind de la o imagine care îl înfățișează pe premierul ungar Viktor Orban luând masa într-o cazarmă a armatei poloneze. Premierul maghiar se afla într-o vizită la Varșovia.
Fostul ofițer SRI precizează că lumea se schimbă și că Europa este în plină mișcare.
În tot acest tablou, România face notă discordantă, ca urmare a faptului că aici totul este blocat din cauza ”unei penale impertinente și a unei minorități gălăgioase de clovni rezistenți”.

Astfel, în loc să jucăm pe scena regională și să dezvoltăm țara, cu o forță de muncă incredibilă și cu resurse, noi nu facem altceva decât să privim cum ne dau clasă vecinii.
”Noi suntem țara condusă de Danileț, Chirilă, Kovesi și o mână de disperați. Dacă nu ne trezim și îi lăsăm pe toți ciudații să acopere cu zgomotele și urletele lor cretine orice viziune asupra țării, generațiile viitoare sunt sortite eșecului”a scris Daniel Dragomir.

Daniel Dragomir

Acesta a comentat și atitudinea ministrului Justiției, Tudorel Toader, despre care a spus că, în Ungaria, Viktor Orban ”îl zbura” în 24 de ore și nu îi dădea săptămâni și săptămâni ”să molfăie vrăjeli juridice”.
Reamintim că, recent, Dragomir a taxat dur gestul ministrului Justiției, Tudorel Toader, care a trimis o scrisoare la Financial Times, afirmând că ministrul ar trebui să fie preocupat de lucruri grave, precum abuzurile din sistem.

Georgiana Arsen

https://ro.sputnik.md

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.