Dragomir incepe cu amenintarile

Dragomir incepe cu amenintarile

0 83
Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat, marti, ca le-a atras atentia membrilor Comisiei de Disciplina, care vor judeca incidentele de la partida Rapid – Steaua, sa nu fie influentati pentru ca in caz contrar ii va nenoroci.
"Nu stiu daca vine Mihai Stoica la comisii. Eu atat le-am atras atentia celor de la comisii sa nu fie influentati de o parte sau cealalta ca ii nenorocesc. Imediat il dau afara pe cel care nu respecta regulamentul.
Vinovatii trebuie trasi la raspundere. Nu este în regula ce s-a intamplat pe Giulesti. Daca, Doamne-fereste, îl nimerea în ochi cu bricheta pe Chiriches, era orb acum si putea sa isi încheie cariera. E razboi sau sport, ce este? Traim într-o tara de gherila? E vorba de rautatea cu care s-au manifestat si unii si altii. Suntem totusi la sport", a spus oficialul LPF.
Dragomir este de parere ca firma de stewarzi angajata de FC Rapid nu si-a facut datoria si a precizat ca este posibil ca jandarmii sa revina in incinta stadioanelor pentru asigurarea ordinii. "Nu e chestie numai de educatie aici, este si o problema de nerespectare a regulamentului de organizare a meciului. Clubul angajează o firmă de stewarzi, dar aceasta nu isi face datoria. Iar la meciul de duminica firma de stewarzi nu si-a făcut datoria. O sa ajungem sa introducem iar Jandarmeria si Politia în stadioane întrucat nu mai stie nimeni de frica. Cazul bricheta n-a fost mai rau decat ce s-a intamplat la meciul de duminica, retineti asta. Eu zic ca acum a fost mai rau si decat atunci cand am fost eu în tribuna si presedintele tarii. De nu mai vine el la niciun meci de atunci", a adaugat Dumitru Dragomir.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.