Dragomir ar dori sa vada demisia lui Piturca

Dragomir ar dori sa vada demisia lui Piturca

0 88

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), si-a pierdut orice incredere in viitorul nationalei Romaniei sub comanda lui Victor Piturca si, chiar daca nu cere direct demisia selectionerului, lasa de inteles ca asta ar vrea si el. Presedintele LPF a atacat selectia facuta de Piturca, schimbarile multe fata de meciul cu Ungaria, dar si numarul mare de goluri primit de tricolori.

"Am avut incredere in calitatile de antrenor ale lui Piturca, dar nu mai am. Am argumente logice si obiective ca sa explic de ce a fost pus din nou Piturca in postul de selectioner, dar nu pot vorbi despre asta acum. Nu stiu de ce a facut atatea schimbari fata de meciul cu Ungaria, fiindca nu am schimbat doua fraze cu el, de o jumatate de an. Parca ii tai glanda, daca ai o parere diferita. Cine crede ca detine adevarul absolut, ala e om de Balaceanca, nu un om pentru conducerea unei societati", a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport. "

"Au fost greseli din toate punctele de vedere, dar a fost si diferenta de valoare. Nu pot sa spun ca numai Piti e de vina, dar, totusi, nu este o diferenta de 8-1 in doua meciuri intre noi si Olanda", a concluzionat Mitica de la Liga.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.