Dracul blond si Dumnezeu de la Cotroceni

Dracul blond si Dumnezeu de la Cotroceni

0 246

Cand si cand, ca sa nu ne plictisim, se intampla cate ceva: a arestare, un dosar de coruptie, o decizie de politie politica, o descindere in casa lui Nastase, o plimbare prezidentiala cu ATV-ul, iar cand toate astea nu mai au niciun spor, face Elena Udrea cate-o dezvaluire.


Ultima bomba detonata de gurita blonda este un asazis biletel pe care Tariceanu l-ar fi transmis lui Basescu pentru a interveni in favoarea lui Dinu Patriciu in dosarul Rompetrol. Ei si? E ca si cand ai dezvalui ca Ion a pupat-o pe Maria in strada. Nu oprea el Ion, asa, intr-o doara, o necunoascuta, sa-I arate ce tare e… Pupatul inseamna ca si Maria a dat semne ca e disponibila. Vreau sa spun ca nu trimitea Tariceanu un bilet, daca l-o fi trimis vreodata, fara sa stie ca are cui. Omul, din sistem fiind, frate de oranjada cu marinarul, l-a stiut din ce aluat e plamadit, asa incat s-a dus la fix. Ba chiar cu folos, intrucat, iata, Patriciu e bine mersi, Rompetrolul la fel. Ba chiar, zice Hasotti, daca ar fi sa cauti liberalismul la petrol, ar fi mai indicat grupul din jurul lui Stolojan.


Singura explicatie logica este ca Traian Basescu, cel iubit, indragit, sondat, copoi politic, cu flerul dand pe-afara din Golden Blitz, s-a plictisit sa nu poata sa-l darame pe Tariceanu si-i vrea capul cu orice pret. Chiar cu pretul de a o arunca pe diva democrata in raboi.


Fapta Elenei este un remix al hitului interbelic “da-mi guritza s-o sarut”, in varianta celui mai imbaiat in multime politician, Traian Basescu: “Da-mi guritza sa dezvalui, caci pentru dezvaluit e data”. Este evident pentru toata lumea ca dezvaluirile sunt facute de Traian Basescu prin portavocea Elena. Elena Udrea.


Tariceanu neaga ca ar fi trimis vreun bilet, iar in privinta replicii la acuzatiile Elenei, se abtine, ar insemna, spune el, “ sa ceara lui Dracu (un drac blond si apetisant n.r.) sa intervina pe langa Dumnezeu pentru el.”


Multi au plasat dezvaluirea Elenei Udrea in contextul Congresului PNL, spre a-l compromite pe actualul presedinte al partidului. Eu as plasa-o si alt context. Pentru santaj, fostul deputat Dorin Lazar Maior si un amic de-al sau au fost arestati si dau cu subsemnatul pe dupa gratii. Cereau bani pentru “ a nu face dezvaluiri”.? In cazul Udrea, ce decizie ar lua justitiara Macovei? Ar trebui sa gandeasca problema impreuna, sunt din aceeasi bransa! Nu cumva aici se cere capul lui Tariceanu, pentru a opri anumite dezvaluiri?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.