Dovedit! Vaccinurile împotriva covid-19 antrenează trupul pentru a se autodistruge

Dovedit! Vaccinurile împotriva covid-19 antrenează trupul pentru a se autodistruge

0 367

Experimentarea în domeniul geneticii și a sistemului imunitar este o idee minunată, DACĂ știi totul despre ambele sau dacă vrei rezultate proaste.
Și tocmai acolo cred că ne aflăm acum cu vaccinul genetic experimental oferit generos pentru a ne apăra de pericolele covid-19. Există pericole grave asociate cu covid-19, dar aproape toate se găsesc în acele care introduc diferitele vaccinuri în trupul dumneavoastră.

În partea de jos a acestui articol [1] este un link către un studiu științific care spune, foarte simplu:
Proteina Spike din virusul SARS-CoV-2 pătrunde în celule și cel puțin doi dintre anticorpii pe care trupul dumneavoastră îi produce ca răspuns la acea proteină cauzează boli, vătămări și moarte la femeile însărcinate, fetuși, persoanele care nu sunt însărcinate și femeile care au născut recent. Și acestea sunt doar efecte pe termen scurt.
Cele pe termen lung sunt tulburări auto-imune și boli dezastruoase care duc la moarte.
Și permiteți-mi să vă reamintesc că persoanele care au primit fie serul cu ARN mesager, fie pe cel cu ADN sunt acum fabrici de proteine Spike, producând o cantitate nelimitată de astfel de proteine datorită acestei nenaturale arme biologice. Trupul unei ființe umane, odată injectat sau contaminat, poate continua să producă acea proteină și anticorpii la aceasta până când ființa moare.

Cu ani în urmă, am citit un articol din New York Times ridicând osanale unei noi clase de așa-numite „vaccinuri” care ar funcționa prin impact direct asupra ADN-ului celulelor sau al mARN-ului lor. La acea vreme, răspunsul meu, în scris, a fost că a fost o idee îngrozitor de proastă, întrucât atât genetica, cât și imunologia sunt științe aflate la început de drum, fiind încă primitive și deținând doar informații parțiale.
Acest articol mi-a sugerat că experimentarea directă cu componentele imune și genetice ale umanității a fost totodată un act de mândrie nemăsurată, astfel încât singurul rezultat posibil va fi dezastrul.
La acea vreme, deși aveam dreptate în legătură cu implicațiile tehnologiei, am fost mult prea naivă în evaluarea mea. Am presupus, în mod eronat după cum se dovedește, că scopul acestor „vaccinuri” de nouă generație ar fi acela de a preveni, atenua, vindeca sau diagnostica, poate chiar trata, boli și infecții.
Este necesar să recunosc că, deși mi-era foarte clar că de multă vreme a fost planificat un genocid pentru cea mai mare parte a rasei umane, nu am conectat aceste puncte. Nu am prevăzut că aceste seruri periculoase și literalmente dezumanizante ar fi serurile ucigașe pe care adepții genocidului le căutau, de zeci de ani sau mai mult.
Așadar, vă rog să-mi iertați naivitatea, determinată, așa cum a fost pentru toți, de iluzia că majoritatea medicilor și cercetătorilor, majoritatea administratorilor de programe și majoritatea politicienilor sunt de fapt oameni cumsecade care nu ar subscrie la un astfel de rău desăvârșit.

S-ar părea că și eu m-am înșelat în privința acestei aprecieri, deoarece este dincolo de imaginația mea să evoc un scenariu în care capii industriei, liderii finanțelor, oamenii puterii medicale și geniile militare din întreaga lume nu ar vedea ce ar face un astfel de program de vaccinare. Văzându-l, m-am gândit în mod greșit că îl vor opri.
Însă, adevărul este că președinții Tanzaniei, Haiti-ului și altor câteva state au făcut exact aceasta, până când au fost asasinați. Iar restul celor aflați la putere au plonjat în această distrugere planificată, fie că au făcut-o cu bucurie sau cu reticență. Li s-a promis oare lor și familiilor lor să li se administreze un „placebo”?
Oricum ar fi, ei au participat, spre rușinea lor totală la o crimă în masă atât de ticăloasă și atât de generalizată cum lumea nu a mai văzut cu adevărat până acum.
Permiteți-mi să reiterez: pur și simplu nu mi-am putut imagina că natura mortală a acestor seruri nu va deveni o problemă pentru cercetare, ce se urmărește să fie depășită, darămite că va fi cel mai mare „atu” pentru criminalii globaliști.
În mod tragic, așa s-a petrecut.
Păstrați-vă în siguranță. Rămâneți neînțepați și departe de persoanele care sunt înșelate în cea mai mare măsură posibilă. Considerați-i pe cei înțepați ca și când ei ar fi bolnavii. Fortificați-vă sistemul imunitar natural. Vorbiți despre toate acestea. Tirania ucide. Revolta voastră o poate opri.
A voastră, în sănătate și în libertate,
Dr. Rima

[1] Pathogenic antibodies induced by spike proteins of covid-19 and SARS-CoV viruses

Notă:
Dr. Rima este autoare a The Spike Protein eBook

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.