Doua saptamani de gratuitati la cultura brasoveana

Doua saptamani de gratuitati la cultura brasoveana

0 432

Spectacole gratuite, locuri gratis la concerte si piese de teatru vor fi oferite de Zilele Capitalei Europene a Culturii Brasov 2021. Pana la inceput de decembrie, toate evenimentele culturale care vor avea loc in Brasov vor promova in randul spectatorilor candidatura orasului de sub Tampa

Spectacole gratuite, locuri gratis la concerte si piese de teatru vor fi oferite de Zilele Capitalei Europene a Culturii Brasov 2021. Pana la inceput de decembrie, toate evenimentele culturale care vor avea loc in Brasov vor promova in randul spectatorilor candidatura orasului de sub Tampa.
Pe 8 decembrie juriul international va decide lista oraselor care intra in finala competitiei pentru titlul de capitala europeana a Culturii in anul 2021. Agentia Metropolitana, Primaria si institutiile de cultura din oras ofera publicului o serie de evenimente care sustin aceasta candidatura.
Prilejul este oferit de Zilele Capitalei Europene a Culturii Brasov 2021, care se desfasoara la Brasov intre 23 noiembrie si 6 decembrie. Petronela Rotar – comunicatorul proiectului, confirma faptul ca tot ce se va intampla in Brasov in perioada aceasta se va desfasura sub umbrela Zilelor Capitalei Europene a Culturii.
Teatrul Arlechino, Filarmonica si Centrul Cultural Reduta se numara printre institutiile care brasov cultural1au oferit locuri gratuite la spectacolele lor din aceasta perioada. Biletele gratuite vor fi acordate in urma unor concursuri care se vor organiza pe pagina de facebook a proiectului Brasov capitala europeana a culturii 2021.
La Reduta va avea loc in 26 noiembrie premiera unui spectacol de dans contemporan.
Seria de evenimente va fi incheiata de un concert al muzicianului brasovean Horia Brenciu and HB Orchestra, concert care va fi oferit gratuit brasovenilor de Agentia Metropolitana si Primari pe 4 decembrie, la Sala Sporturilor. Ultimul eveniment al Zilelor Capitalei Europene a Culturii va fi aprinderea bradului din Piata Sfatului din 6 decembrie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.