Dosarul în care este implicat ,,somitatea” Adam se rejudecă!

Dosarul în care este implicat ,,somitatea” Adam se rejudecă!

0 152

Procesul în care cap de afiş este fostul deputat PSD Braşov Ioan Adam în mega-dosarul de corupţie privind retrocedarea a aproximativ 40.000 de hectare de pădure, cu un prejudiciu de peste 300 de milioane de euro pentru Statul Român, se reia.
Prin sentinţa iniţială, Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam primiseră  doi ani de închisoare cu executare, Anca Roxana Adam  – soţia deputatului Ioan Adam, judecătoare la Tribunalul Braşov – 2 ani de închisoare cu suspendare; Lorand Andras Ordog (judecător la Tribunalul Covasna) – 3 ani de închisoare cu executare, Paltin Gheorghe Sturdza (beneficiarul retrocedării) – 3 ani de închisoare cu executare. Acuzaţi, dar achitaţi au fost fostul şi ministru Tudor Chiuariu dar şi Adam Crăciunescu, directorul general Romsilva.

Dar după după ce instanţa supremă a anulat condamnările iniţiale, pe fondul deciziei CCR privind specializarea completurilor de trei magistraţi de la această din urmă instanţă procesul se va judeca la Curtea de Apel Braşov, instanţă care a primit săptămâna trecută dosarul cu tot cu motivarea instanţei supreme.

Delirul ,,somităţii” Adam!
Reamint că Ioan Adam,  se declara „somitate” într-o conferinţă de presă susţinută în campania electorală din 2012 ,,somitate”. ,,Uitaţi-va la masa asta ce somităţi sunt!”, spunea Adam. Lângă el se afla un deputat acuzat şi el de DNA de dare de mită şi un alt deputat PSD (aflat atunci la ultimul mandat), deja condamnat între timp pentru corupţie şi încarcerat, Dorin Lazăr Maior.
Adam a continuat:  ,,Uitaţi-va la noi şi le spun braşovenilor să se uite cine suntem noi, dom’le! Uitaţi-vă la masa asta ce somităţi sunt! În profesia lor, dom’le! Noi avem în spate o profesie, avem un nume, avem titluri, avem valoare! Uitaţi-vă la noi!”, spunea Ioan Adam într-o conferinţă de presă la sediul PSD Braşov în campania electorală.

Videoclipul îl mai găsiţi la adresa https://www.youtube.com/watch?v=4Dov-ptkkHI

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.