Dosarul deputatului liberal Mihai Donțu declinat spre soluționare de la Parchetul Judecătoriei...

Dosarul deputatului liberal Mihai Donțu declinat spre soluționare de la Parchetul Judecătoriei Brașov!

0 566

Dosarul penal al deputatului liberal Mihai Donțu, în care acesta este acuzat de ucidere din culpă după ce a accidentat mortal o persoană pe trecerea de pietoni, a fost declinat spre soluționare de la Parchetul Judecătoriei Brașov la Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție.
„Având în vedere calitatea sa de deputat, dosarul a fost declinat spre soluționare, în cursul zilei de marți, Parchetului Înaltei Curți de Casației și Justiție„, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, Alina Comăniță.
Va reamintim ca deputatul Mihai Donțu a accidentat mortal, luni seara, în jurul orei 22.00, un bărbat de 60 de ani care s-a angajat corect în traversarea străzii Calea București, pe o trecere de pietoni, într-o zonă cu patru benzi de circulație, unde se circulă cu 70 km pe oră. Mihai Donțu care conducea un autoturism din direcția Brașov spre municipiul Săcele nu a acordat prioritate l-a trecere, lovindu-l mortal pe bărbatul de 60 de ani. Șoferului i s-au recoltat probe biologice la spital, iar rezultatele vor fi făcute publice în două-trei zile, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, comisar șef Liviu Naghi.
Sunt informatii, necontestate de deputatul liberal, precum ca in urma cu cca doua luni Mihai Dontu a mai fost implicat intr-un accident de circulatia pe DN13, fara victime. In urma acestuia a fost amendat si penalizat cu trei puncte de penalizare.

Vlad T.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.