Dosarul contra lui Cioaca „creste” de la o zi la alta

Dosarul contra lui Cioaca „creste” de la o zi la alta

0 108

Anchetatorii au dat publicitatii cateva probe consistente de la dosarul pe care il au in cazul disparitiei avocatei brasovene Elodia Ghinescu. Astfel, ei au precizat ca petele de sange de pe covorul din porbagajul masini lui Cristian Cioaca, de pe gresia din baie si de pe masina de spalat a celor doi, s-au dovedit a fi ale Elodiei. De altfel, ei au mai descoperit in portbagajul masinii lui Cristian Cioaca saci menajeri de culoare neagra identici cu cei gasiti in rapa din Poiana Brasov, precum si un bidon cu benzina.


??????????? In acest timp politistul Cristian Cioaca, principalul suspect in cazul disparitiei sotiei sale, a intrat din nou in concediu medical. Motivul: faptul ca el sufera in continuare de sindrom nervos depresiv. El se va trata acasa la parinti, in judetul Arges.


??????????? O ultima pista de care anchetatorii s-ar putea folosi este faptul ca parintii Elodiei Ghinescu il acuza pe Cioaca ca nu-i lasa sa interactioneze cu copilul pe care el il are cu Elodia Ghinescu. Dupa parerea rudelor femeii disparute, politistul incearca sa ascunde faptul ca fiul sau a vazut ce s-a intamplat in noaptea in care Elodia Ghinescu a disparut si ca ceea ce ar fi vazut l-ar putea compromite pe suspect.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.