Dosar de spionaj pentru premier?

Dosar de spionaj pentru premier?

0 181

Desi Corneliu Vadim Tudor ?si Lavinia Sandru nu se inghit defel, Tribunul nescapand niciun prilej de atac la persoana politicienei de la PIN, se pare ca au ajuns la un consens: lui Tariceanu i se fabrica dosar de spionaj. Sigur, versiunile celor doi sunt usor diferite, in sensul ca difera tarile pentru care ar spiona Tariceanu.


Nu demult, oficiosul PRM, anunta ca, la ordinul lui Traian Basescu, premierului urma sa i se puna in carca acuzatia de spionaj in favoarea Ungariei. Se pare ca incercarea era prea “trasa de par” ca sa fie credibila, motiv pentru care, cel putin un timp, a fost liniste pe aceasta linie.


Acum, zvonurile privind intocmirea unui Dosar de Spionaj pentru Calin Popescu Tariceanu revin. Deputata PIN Lavinia Sandru a anuntat intr-o conferinta de presa ca SIE pregateste un dosar in care se sugereaza o legatura ?ntre Tariceanu si un serviciu secret rusesc.


Totodata, vicepresedintele PIN l-a informat pe presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si i-a cerut sa faca demersuri pentru a clarifica situatia.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.