Ioan Neculaie arestat! Pe masa procurorilor Dosar de evaziune fiscală de peste...

Ioan Neculaie arestat! Pe masa procurorilor Dosar de evaziune fiscală de peste 40 milioane lei

1 745

Actualizare ora 23.50 Ioan Neculaie, dupa peste 10 ore de audieri (a fost adus în jurul orei 13.20 la Parchetul Tribunalului Braşov), a primit mandat de retinere de 24 de ore. Ulterior, el a fost scos din sediul Parchetului cu cătuşe la mâini, fiind băgat într-o dubă a Poliţiei şi urmând a fi dus în arest. 

Actualizare ora 17:00 Fostul director economic al lui Ioane Neculaie de la grupul de firme Prescon, Florin Păunescu, a primit mandat de reținere pentru 24 de ore. Păunescu este fost șef al Gărzii Financiare Brașov.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, procurorul Alina Popescu, joi după-amiază, sunt audiate de procurorii braşoveni mai multe persoane, între care omul de afaceri Ioan Neculaie şi fostul şef al Gărzii Financiare Braşov Vasile Bilingschi.

Actualizare ora 16:00 Potrivit procurorului Claudiu Sandu de la Parchetul Tribunalului Braşov, citat de Mediafax, anchetatorii urmează să ridice documente referitoare la activitatea clubului de fotbal.
Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, care îl vizează pe boss-ul de la FC Braşov, Ioan Neculaie. La această oră procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov fac opt percheziţii domiciliare în Braşov şi la sediul Roman SA.

Percheziţii îl vizează atat pe omul de afaceri Ioan Neculaie, patronul FC Braşov, cat si persoane din conducerea firmelor care le patroneaza; sunt surse care dau ca sigur si un desant a parchetului impreuna cu politia şi la Roman SA, ICIM, societăţi pe care a pus stăpânire magnatul.
Din informaţiile pe care le deţinem, una dintre locaţii este în Bunloc, pe strada Fagului, unde locuieşte Vasile Bilinschi, şeful Oficiului pentru Jocuri de Noroc, fost şef al Gărzii Financiare Braşov.

La 12.50 Ioan Neculaie a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. se arata intr-o stire NewsBv.ro.
Si MEDIAFAX arata ca procurorii braşoveni fac, percheziţii la clubul de fotbal FC Braşov şi la locuinţa patronului echipei, Ioan Neculaie, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane de lei.

COMENTARII

  1. FELICITARI PROCURORILOR BRASOVENI!
    Suntem in fata celei mai tari actiuni in care un „asasin” al economiei brasovene este pus in catuse. Aceasta poate fi socotita lovitura deceniului. Ion Neculaie, a fost „unealta” prin care alogeni au desfiintat la Brasov mari si foarte mari intreprinderi. Pe lista acestui individ se afla distrugerea industriei de camioane prin SC ROMAN SA. La aceasta se alatura ICIM, I.M.C. (PREFA), CHIMICA RASNOV ETC. SA RETINEM!! NU A FOST SINGUR!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.