Dorinel Munteanu il acuza pe selectioner ca face echipa pe pile

Dorinel Munteanu il acuza pe selectioner ca face echipa pe pile

0 85

Dorinel Munteanu uan din foste glorii ale fotbalului romanesc din timpul "generatiei de aur", a afirmat ca actualii fotbalisti de la Steaua Bucuresti, sunt convocati pe pile de Victor Piturca la echipa nationala.

Prezenta lui Cristi Tanase in lotul nationalei l-a infuriat pe Dorinel Munteanu. Acesta il acuza pe Piti ca face echipa pe pile si ca nu-si poate uita trecutul ros-albastru.   In plus, Dorinel Munteanu este de parere ca Steaua nu traverseaza o forma prea buna pentru a da sapte jucatori la nationala.

"Am vazut in dublele cu Fener si Inter un Sanmartean dispus la efort, care a facut ambele faze, eu cred ca trebuia sa fie in lot. Nici Tanase nu face ambele faze ale jocului, cred ca a decis varsta, probabil de asta a fost ales, dar la jocurile cu Estonia si cu Andorra trebuia chemat Sanmartean. Probabil ca jucatorii de la Steaua au fost urmariti mai indeaproape. Steaua nu a dovedit o forma deosebita ca sa ne bazam pe ea, sa fie scheletul echipei nationale. Sunt foarte departe de acest moment". a spus Dorinel la Dolce Sport. "Cred ca domnul Piturca trebuie sa gaseasca solutii peste tot, dar sub nici o forma scheletul Stelei nu poate fi scheletul echipei nationale. Asa a fost intotdeauna, Steaua era pe locul sase, dar avea jucatori chemati la nationala, asa e strategia la noi, sunt lucruri care sunt mai mult de suflet decat de altele", a mai spus Dorinel.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.