Dorin Lazăr Maior din nou in fruntea Blocului Național al Revoluționarilor

Dorin Lazăr Maior din nou in fruntea Blocului Național al Revoluționarilor

0 51

Recent ieșit din penitenciar, Dorin Lazăr Maior nu se retrage și nu capitulează, ba mai mult, ca să-i enerveze pe cei care i-au făcut proces și l-au incarcerat, adică sistemul judiciar corupt girat de binomul securisto-judiciar, s-a reconectat la mișcarea revoluționară din România și s-a uns din nou președinte.
Sâmbăta a organizat fulger un Congres Extraordinar al BNRR1989 cu 500 de delegați aleși pe sprânceană s-a reconfirmat in fruntea organizației după care a inceput iureșul in Piața Universității, cum obișnuia și in trecut, când dădea de furcă organelor de ordine din capitală.
Maior a condus, alături de liderii protestatarilor nerevoluționari și manifestațiile de la Brașov din 2012 impotriva regimului Băsescu, nu mult după aceea fiind incarcerat in urma unui dosar de șantaj in cazul Romexterra.

Maior a indeplinit și funcțiunea de braț înarmat al PSD
Inainte de acest eveniment nedorit din viața sa a ocupat și funcția de secretar al BPN al PSD, sub oblăduirea lui Codrin Ștefănescu. A decolat spre Dubai inainte de a fi arestat, de unde ar fi fost adus inapoi de o firmă de recuperatori pentru a-și ispăși pedeapsa la penitenciar.
Acum, sub același slogan de unitate al revoluționarilor Maior provoacă instituțiile statului, Guvernul, Președenția, Justiția, SRI, Poliția, Parchetele, Jandarmeria, etc. la o luptă pe viață și pe moarte in numele idealurilor Revoluției din Decembrie 1989.
Va fi interesant de urmărit cât va fi lăsat Maior să infăptuiască din ceea ce și-a propus. Există speculații că ar putea deveni brațul înarmat al noului partid al lui Dragnea, Alianța Pentru Patrie, prin bunul său prieten Codrin Ștefănescu, cel care l-a apărat in repetate rânduri public in timpul încarcerării.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.