Dorin Lazar Maior a fost extradat din Dubai!

Dorin Lazar Maior a fost extradat din Dubai!

0 409

Fostul presedinte al Blocului National al Revolutionarilor a fost capturat si extradat in Romania, unde are de ispasit pedeapsa de sapte ani de inchisoare primita in dosarul "Romexterra”.

Fostul presedinte al Blocului National al Revolutionarilor a fost capturat si extradat in Romania, unde are de ispasit pedeapsa de sapte ani de inchisoare primita in dosarul „Romexterra”. In anul 2013, fostul deputat PSD a fost dat in urmarire internationala dupa ce fusese condamnat definitiv, de Curtea de Apel Mures, pentru santaj. Dorin Lazar Maior, Ovidiu Tition, Florina Aprofira au fost trimisi in judecata in 2006 de procurorii DNA Brasov, fiind acuzati ca ar fi santajat doi oameni de afaceri brasoveni, printre care si pe fostul director adjunct de la Romexterra Bank Brasov Mihai Matepiuc, pentru modul ilegal in care se acordau credite la banca respectiva. Maior i-ar fi amenintat prin actiuni de intimidare fizica si psihica pe cei doi oameni de afaceri ca ii va denunta daca nu primeste de la fiecare cate un milion de lei.
Tition si Maior au fost retinuti si ulterior arestati sub acuzatia de santaj la finele lunii decembrie 2006 si pana in mai 2007. Maior disparuse din tara imediat dupa pronuntarea sentintei: singurul semn de viata pe care l-a dat in toata aceasta perioada a fost o interventie telefonica la un post de televiziune din Brasov, in scandul falsilor revolutionari.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.