Dorin Cocos la ANI

Dorin Cocos la ANI

0 186

ANI nu vine de la Ana, ci de la Agentia Nationala pentru Integritate. La ANI esti luat la puricat ca sa se vada daca ai cugetul curat ca nu ai furat exagerat de mult. Este drept ca si acolo existao usa din dos, dar despre aia nu putem vorbi, caci ea se deschide si se inchide doar cand vrea vantul de seara.
Se stie ca pe la aceasta ANI au inceput sa se perinde tot felul de sus-pusi care nu prea au stiut ce melodie se canta in biserica si au fluierat aiurea. Sau au scormonit prin rahat, ca sa le puta altora, dar duhoarea s-a lipit de ei si lumea ii priveste acuma cam ciudat.
Astfel, Dorin Cocos, bravul sot al prim-turistei Elena Udrea, a intrat si el in vizorul ANI, potrivit cotidianului Gardianul, cacigainusa Udrea a cotcodacit prea tare dupa ce s-a hranit cu graunte de aur, dar a facut doar un ou de lemn.
Potrivit jurnalistilor de la Gardianul, inspectorii cerceteaza lantul de afaceri al lui Dorin Cocos, pentru a stabili daca Elena Udrea a inscris in declaratiile de avere toate proprietatile comune ale familiei.
Misiunea ANI este dificila, avand in vedere ca omul de afaceri detine actiuni in foarte multe firme, alaturi de alti asociati cu greutate.
Si ca sa nu ne cada greutatea pe picioare, vom reveni cu amanunte, deindata ce le vom afla.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.