Dorel de Ghimbav incepe sa-si stearga urmele edilitare

Dorel de Ghimbav incepe sa-si stearga urmele edilitare

0 571

Dupa ce a devenit tinta ironiilor pentru prima trecere de pietoni ocolita din Romania, primarul Dorel Toma a dispus montarea de dale pe refugiul care intrerupea zebra. Daca s-ar apuca, insa, sa remedieze toate anomaliile din Ghimbav, edilul Dorel ar avea mult de lucru: bancute montate pe separatoarele de benzi, un parculet amenajat in mijlocul campului si un semafor blocat pe lumina rosie, montat tot pe maidan

Dorel de Ghimbav a inceput sa se rusineze de investitiile gresite din localitate. Dupa ce a devenit tinta ironiilor pentru prima trecere de pietoni ocolita din Romania, primarul Dorel Toma a dispus montarea de dale pe refugiul care intrerupea zebra. Daca s-ar apuca, insa, sa remedieze toate anomaliile din Ghimbav, edilul Dorel ar avea mult de lucru: bancute montate pe separatoarele de benzi, un parculet amenajat in mijlocul campului si un semafor blocat pe lumina rosie, montat tot pe maidan.
Primaria Ghimbav a dispus instalarea semaforului intr-o viitoare zona rezidentiala, unde soseaua principala se intersecteaza cu un drumul de pamant care duce in mijlocul campului, catre locul de joaca. Instalatia se afla chiar pe breteaua care leaga Ghimbagul de comuna Cristian.
Desi semaforul este montat inca din luna septembrie, oamenii sunt nevoiti sa treaca pe lumina rosie a semaforului, care nici macar acum nu functioneaza.
Cei care reusesc sa treaca strada merg aproximativ 100 de metri pana in mijlocul campului, pentru a-i duce pe micuti in parc. zebra ghimbav
O alta investitie ciudata din 2013 a primarului Dorel Toma, care ne spunea in urma cu ceva timp ca a construit parcul pentru ca ii ramasesera niste bani necheltuiti. In plus, nu i-a placut nici atunci, cand spune presei cu jumatate de gura ca lucrarea nici macar nu e de calitate.
Daca atunci se sinchisea de trasnaile pe care le aproba si le platea, acum pare sa se rusineze de anomaliile din Ghimbav. La doua-trei zile de cand a ajuns de rasul tarii, pe trecerea de pietoni care ocolea scuarul au fost montate dale de piatra peste spatiului verde. Edilul Dorel nu a gasit inca o solutie pentru bancile plantate in mijlocul separatoarelor de benzi, pe care nu se aseaza nimeni, niciodata.
De cand a descoperit rusinea, edilul Dorel Toma nu mai este de gasit la Primarie ca sa ne lamureasca misterul pentru care Ghimbavul este plin de anomalii de infrastructura. Subordonatii sai sunt instruiti sa spuna presei ca edilul tocmai a iesit pe teren.
Ne-am despartit de Ghimbav cu sentimentul ca n-am reusit sa surprindem toate realizarile edilitare care vor ajunge curand subiecte de can-can. Promitem sa revenim.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.