Dora Bertea este noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică din...

Dora Bertea este noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică din Brașov

0 198

Anca-Dora Bertea, este noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică din Brașov. Numirea a fost făcută printr-un ordin semnat de ministrul Sănătății. Anca Bertea are două licenție: în medicină generală și în medicină dentară. Aceasta a absolvit, în 2004, Colegiu Național „Andrei Șaguna”. A urmat, apoi, cursurile Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, dar și cursurile Facultății de Medicină Dentară a Universități de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.
În 2019, a obținut atestatul în Managementul Serviciilor de Sănătate.

Anca-Dora Bertea a fost medic rezident de chirurgie oro-maxilo-facială la Spitalul Clinic Universitar de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași, consilier local la Primăria Brașov, iar apoi a fost încadrată ca medic de prim-ajutor la o societate comercială din Brașov.
Până la momentul numirii în funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică din Brașov, Anca-Dora Bertea a deținut funcția de consilier la Compartimentul „Marginalizare Socială” al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Brașov.

„Îmi propun o colaborare foarte bună în interiorul D.S.P., la nivel județean, dar și la nivel central. Sunt convinsă că voi avea sprijinul întregului colectiv, astfel încât problemele beneficiarilor de servicii medicale să fie soluționate în concordanță cu prevederile legale, prompt și eficient. De asemenea, voi pune mare accent pe transparență. Având în vedere faptul că vreau să formăm cu adevărat o echipă, disponibilitatea pentru dialog este evidentă. Orice problemă are o rezolvare, iar din interiorul unei echipe vin și soluțiile.” a declarat aceasta.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.