Donatie de frigidere la Sectia de Hematologie a Spitalului Judetean

Donatie de frigidere la Sectia de Hematologie a Spitalului Judetean

0 940

Noua sectie de Hematologie din cadrul Spitalului Judetean Brasov a fost dotata cu zece frigidere noi. Aparatele au fost donate de consilierul local liberal Radu Iov Constantin, din motive personale: ca pacient al acestei sectii vrea ca si colegii lui de salon sa beneficieze de conditii cat mai bune

Noua sectie de Hematologie din cadrul Spitalului Judetean Brasov a fost dotata cu zece frigidere noi. Aparatele au fost donate de consilierul local liberal Radu Iov Constantin, din motive personale: ca pacient al acestei sectii vrea ca si colegii lui de salon sa beneficieze de conditii cat mai bune.
Sectia de Hematologie de la etajul IV va fi mutata la parter, acolo unde au functionat cabinetele din policlinica spitalului.
In vechile saloane erau amenajate cate 6 paturi, si doar patru rezerve aveau privilegiul sa aiba cate trei paturi. sectie de hematologie va fi inaugurata in cel mult o saptamana si va avea zece saloane moderne. In fiecare rezerva vor fi internati cate doi-trei pacienti. hematologie
Cele 10 frigidere noi donate de consilierul local Radu Iov Constantin au picat numai bine.
Frigiderele din saloanele de la etajul IV sunt vechi, ruginite sau stricate. Si personalul medical este constient ca tii merita conditii de spitalizare decente. Potrivit Mariei Coconasu, asistenta sefa la Sectia de Hematologie a Spitalulu Judetean, pacientii cu afectiuni hematologice necesita o atentie si protectie speciala, in conditiile in care sistemul lor imunitar este afectat si trebuie izolati.
Valoarea totala a produselor frigorifice este de 4.400 de lei, bani proveniti din economiile facute de familia consilierului Radu Iov Constantin.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.