Don-ul și Pandemia

Don-ul și Pandemia

0 159


În plină pandemie de COVID 19, în plin măcel de Coronavirus, la Brașov se pare că regulile în sănătatea publică ar fi făcute de mafie.
Pe surse aflăm că păpușarul acestor reguli, „Il Don” al coridoarelor spitalicești ar fi nimeni altul decât fostul consilier județean, Iluna Kadas. Un personaj foarte controversat și cu foarte mult tupeu care și-a permis sa amenințe și sa jignească șeful politiei din Brașov adresandu-i invective cum ar fi „gunoiule” sau „slugă politică”. De unde atat curaj? Este oare sigur de „spatele” lui sau este doar acel „tupeu de borfaș” care odată însușit și împământenit de vechi metehne si obiceiuri iese la suprafață în orice împrejurare?


Numele lui Iluna Kadas s-a auzit răsunător atunci când mașina unei ziariste a luat foc, s-a mai auzit răsunător atunci când oameni care nu vroiau sa părăsească anumite imobile se trezeau cu sicriul în fata ușii, există ziariști și oamenii de televiziune care sub conducerea lui își exercitau munca în asuprire fiindu-le frica să-și dea demisia și tot pe surse, tot pe surse ni se aduce la cunoștință despre un trecut foarte incert indepartat si cetos din care ar proveni „frăția” cu gruparea Alexa.


Ei bine acest domn a fost pus – la un moment dat – de către Consiliul Județean la conducerea Sănătății Brașovului, poziție din care a numit numai incompetenți în funcții de răspundere, ca dovada valul de demisii cu care se confrunta sistemul de sănătatea Brașovului. Tupeul, borfășeala și incompetența fac victime reale, UCID!


Și ca și cum nu ar fi de ajuns, sub conducerea acestuia medicii de la Spitalul de boli Infecțioase au fost amenintati cu închisoarea. Medicii care în aceste zile sunt în primele linii pentru a ne apăra pe noi. Sub conducerea acestui individ s-a permis ca medicii sa fie amenințați.

Am înțeles că și-ar fi dat demisia de peste tot în urma unor scandaluri cu mascati și cu interlopi…. părerea mea este ca ar trebui cercetat absolut tot ce a făcut acest om din poziția de putere și de conducere pentru ca e posibil ca deciziile luate sa aibă consecinte nefaste pe termen lung.
Una din consecințe se vede deja, și anume, sistemul de sănătate din Brașov este decapitat în plina pandemie.
Societatea De Opinie – Bogdan Ungureanu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.