Domnule ministru al Finanţelor: rugăminte! Nu-l uitaţi pe valorosul Ţibre de la...

Domnule ministru al Finanţelor: rugăminte! Nu-l uitaţi pe valorosul Ţibre de la ANAF Braşov.

3 217

Vă rog, domnule ministru, să nu pierdeţi din vedere o valoare braşoveană de mare interes local şi interjudeţean.

Pe domnul Vasile Ţibre, şef etern interimar la ANAF Braşov. Domnia sa este un diamant neşlefuit şi neânţeles de pseudo- înţelepciunea mediocră a plătitorilor de taxe..

Deţine mereu demnitatea progresivă de mare şef al finanţelor interjudeţene, combinând cu naturaleţea unui geniu povara sistemului pe care-l conduce cu responsabilitate(!?) cu… responsabilitatea familială.  

Pentru că familia sa deţine nici mai mult nici mai puţin de 15 (cinsprezece) firme!!!  

Cred că înţelegeţi ce efort bugetar imens, domnule ministru,  face dl. Ţibre doar să aducă banii la stat de la soţie şi de la ăla micu a lui. Despre aceste aspecte am mai scris.

Serenissimul Ţibre s-a dezvoltat, pare-se de curând, chiar până la complexul din Codlea numit ,, Serenity”, deţinut relativ de fostul primar al localităţii anterior amintite. Unde probabil acum serveşte domnul finanţist deontologia profesională cu ceafă de porc în sânge şi zâmbet de coproprietar.

Dar, vă rog să vă amintiţi domnule ministru, domnul Ţibrea nu este un simplu amploiat la stat. Căci contribuie mereu la celula de bază a societăţii. În acest caz celula este formată din fimele soţiei şi ale băiatului domniei sale.

Acum să ne reamintim despre ceea ce am mai scris:

Tristeţi finanţiste! Şeful de la ANAF Braşov Ţibre câştigă cu sudoare zeci de milioane de lei prin contracte cu statul (2)

Tristeţi finanţiste: şeful adjunct de la ANAF Braşov Ţibrea câştigă cu sudoare zeci de milioane de lei prin contractele făcute cu statul.

COMENTARII

  1. Anonim
    despre asta am mai scris. Dar cu diamantele s-a terminat slefuit bine de justiţie. Care este ca ploaia. Îi udă doar pe cei ce nu ,,umbrela”.

  2. si afacerea cu diamantele nedeclarate…prins cu ele in valiza pe aeroportul din Otopeni…la intoarcerea din Congo…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.