DOMNILOR GUVERNANȚI AI ROMÂNIE – un apel la pace și omenie, nu...

DOMNILOR GUVERNANȚI AI ROMÂNIE – un apel la pace și omenie, nu la ură și nenorociri!

1 43

Uite ce a scris Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni:
-Nu doresc să pară un mesaj politic, ci un îndemn la omenie, biserica este poporul botezat în numele Sfintei Treimi, iar țara este poporul creștin, deci este dreptul Biericii să îndemne la pace și omenie, nu la ură și nenorociri.

 • Un proverb popular zice:
  „Că cine seamănă vânt, culege furtună”.(Proverbe românești).
 • Sfânta Scriptură zice:
  Orice împărăție se dezbină în sine, se pustiește„.(Sf.Evanghelie).
 • În Filocalia sfintelor nevoințe stă scris:
  „Corăbierul nepriceput scufundă corabia, iar împăratul neînțelept pustiește împărăția”.
 • Domnule președinte și domnilor miniștri, oare cât de mare poate fi orbirea sufletească a puterii și funcțiilor, cât de mult poate dezumaniza banul un edil, dacă tot ce se întâmplă în jurul vostru vă lasă reci și nepăsători?
 • În numele unei boli, ați îngenuncheat moral, etic, economic și social o țară, ați adus-o la sapă de lemn, simulând binele românilor, dar la modul concret în ce fel, în ce constă acest bine?
 • Vanitatea partidelor politice a distrus toate valorile românești autentice, partidele politice fiind astăzi, niște triburi ieftine de mercenari corupți, adevărate izvoare de infecție umană și iresponsabilitate, ați reușit cu ideologiile voastre hedoniste și draconice să dezbinați românii, făcându-i să-și dea în cap unii la alții, nu să fie uniți și pașnici, respectuoși și morali.
 • Ați împărțit România în săraci, calici, supravețuitori, în șmenari, hoți, afaceriști, în mafioti și în corupți bogați și plictisiți de bani, de viața, de lux, de desfrâu și de huzur.
 • În numele sănătății ați distrus și închis mii de locuri de muncă, toate cu capital autohton de la porcul din ograda țăranului, până la pâinea sau cutia de chibrite a tonetarului.
 • OARE DE CE AȚI FĂCUT ASTA, DIN DRAGOSTE DE POPOR?
 • Când vedeți tulburare, proteste și nemulțumiri, de ce vă faceți că plouă?
 • Ăsta nu este un punct de vedere politic responsabil.
  Țara nu este făcută numai din edili politici, magistrați, forțe de ordine, jandarmi și aparat de stat.
 • Țara este fiecare om născut pe acest pământ românesc, care are o identitate, un CNP, o cetățenie românească, toți sunt ai țării și politicienii sunt ai țării, nu țara este a lor.
 • Constituția și legile țării, sunt un infim reper în șerpăria, corupția și mizeria lumii de azi, unde ne bălăcărim toți cetățenii acestei țări, unii supraviețuind, alții huzurind pe truda poporului oropsit, umil și nesemnificativ.
 • Făcând o simplă comparație a ne-omeniei zilei de astăzi în care existăm, tot aparatul politic, juridic, administrativ și de stat, indiferent de domeniul de specialitate, are salarii de la 10000 lei în sus și chiar fără număr, tocmai de aceea nu pot înțelege realitatea lucrurilor din țară și din viața cotidiană de zi cu zi.
 • Domnule președinte, domnilor miniștri, 80% din cetățenii acestei țări acumulează într-un an de zile venituri totale de maxim 10, 20, 30 de mii de lei anual, atât cât ia un politician sau magistrat într-o singură lună, lejer fără eforturi.
 • Domnilor politicieni când vorbiți de lipsa banilor în alocații, pensii, salarii și spuneți că nu sunt în buget, nu roșiți de minciună și lipsă de conștiință?
Prin atingere a vindecat toți bolnavii - Parintele Calistrat, Manastirea Vladiceni, Iași - YouTube
 • V-ați pus în situația unei mame sau a unui tată care din 2000 sau 3000 de lei, trebuie să achite, facturile lunare la toate utilitățile, iar timp de 30 zile pe parcursul unei luni întregi, trebuie să hrănească familia cu minim doua mese pe zi, la prânz și seara fie 3 sau patru persoane, oare cum reușesc să facă asta, din mai nimic ?
 • Iar dumneavoastră stând pe vistieria țării chieltuiți non-șalanți fără număr, fără scrupule banii într-o veselie, cum este posibil, pe ce criterii etice și sociale procedați în felul acesta?
 • Ce este mai greu și mai insuportabil, să mori închis în casă de foame cu familia, fără bani, fără loc de muncă, fără siguranța zilei de mâine, sau neglijat într-un spital cateva zile, infectat cu un virus banal, care oricum în rostul și existența lui, ajută la diluarea populației, nu are nici într-un caz, rol în creșterea demografică, este posibil să fiți absurzi și inumani la nenorocirea unui popor care va și votat, punându-și încrederea în voi?
 • Ați afirmat că analfabeții, mediocrii, oamenii fără cultură au ieșit la proteste, dar oare cei mulți, cei proști, cei simpli, nu există, nu mănâncă, nu trăiesc la fel ca cei deștepți, nu sunt și ei tot oameni ?
 • Domnilor politicieni nu fiți nepăsători nici indiferenți, toate micro și macro dezechilibrele sociale, vă vor înfiera în istoria timpului și a lumii, aceste derapaje inumane nu se uită, nu se șterg, Universul veșniciei le îndosariază.
 • Nu puteți împărți societatea în boieri și grofi sătui de bine și jandarmi, sau alte forțe de ordine, doar care vă apără interesele meschine și corupte, iar poporul este lipsit din atenția dumneavoastră, este inadmisibil, în două mii de ani de Istorie românească, au existat și boieri și popor și oaste.
 • Degeaba încercați să dregeți busuiocul, forțând nota cu mii de amenzi, care nu pot fi plătite din lipsa banilor și a locurilor de muncă, degeaba infiltrați huligani să spargă, să fure, să facă violențe, să creeze haos să puteți murdări poporul oropsit, ca fiind vinovat de incidențele intenționat programate.
 • Oricine știe,vede și cunoaște, ce înseamnă manipularea, dezinformarea, infracțiunea premeditată, haosul organizat, prin care se vrea spălarea unui obraz politic care lipsește cu desăvârșire.
 • Oricât de mult ar sta MINCIUNA cu REGELE la masă, nu va fi veșnică această stare.
 • Adevărul vine din Cer de la Dumnezeu, nu poate fi eradicat de corupți și corupție, alminteri nu am fi avut eroi și valori culturale în toată lumea și istoria ei.
 • Ar fi bine să înțelegeți odată, măcar după un an de zile greșelile repetate la infinit, că nu există sănătate cu forța și nu veți reuși să convingeți pe nimeni, să se ferească de un virus mizerabil, dar să aleagă să moară de foame, frig și sărăcie.
 • Este înadmisibil să faci medicină în secolul XXI cu spitalele închise, iar lumea s-o tratezi de boli cu indiferență, constrângere, închis în casă și cu o mască pe gură.
 • Domnul Arafat este de noaptea minții, să susțineți înainte aceiași inepție, că un virus se teme de o mască și nu vine la om, asta-i culmea medicinei în secolul XXI.
  „SĂ VREI SĂ OPREȘTI UN VIRUS ASTUPÂNDU-ȚI GURA”, după care tratate de medicină, se arată această metodă impusă la unison pe întreaga planetă?
 • Domnule președinte, domnilor miniștrii, treziți-vă din lenea și nepăsarea politică în care vă scăldați, opriți mândria și impostura, nu mai persiflați poporul tratând românii ca pe niște vite, după criterii numai de dumneavoastră știute.
 • Arătați-le celor mulți și simpli, puțină bună voință, omenie, milă, respect și compasiune.
  Românii sunt cei care v-au votat să-i ajutați nu să -i distrugeți, fiți oameni și Dumnezeu va fi drept cu noi.
 • FIE-VĂ MILA DE ROMÂNIA, NU O ȘTERGEȚI DE PE HARTA EUROPEI.
  Pr.Calistrat
  Mănăstirea Vlădiceni.

COMENTARII

 1. Sint de acord cu mesajul preotului si il sustin din toata imima.
  Din pacate parintele Calistrat face apel la un guvern format numai din JIDANI interni sau externi care au revenit in ROMINIA ca agenti straini ca sa distruga pentru ca JIDANII sint niste tilhari fara tara.

  Parinte, apelul dumneavoastra nu va fi auzit pentru ca ca majoritatea guvernului actual este format numai din scursuri cum ar fi Homosexuali ca NASUI si CARAMITRU, Lesbience si Prostituate specializate in UE ca, Curvette CurCurRau si Clotide Armand venite ca agenti al impotentului Macron, Transcedentale ca Turcan. si un presedinte NAZIST care s-a asezat cu CURUL lui imens pe masa sculptata de Brincus in semn de „RESPECT” pentru poporul roman.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.