Doi romani, impuscati de un italian

Doi romani, impuscati de un italian

0 89

Doi romani, sot si sotie, au fost impuscati duminica in plina strada in localitatea Mozzecane, in apropierea orasului Verona. Andreea Sutik, de 25 de ani, a fost supusa unei interventii chirurgicale, dar medicii au declarat moartea cerebrala in cursul diminetii de luni, 30 martie. Sotul ei, Tiberiu Sutik, de 23 de ani, a fost impuscat in torace si este internat la spitalul Scaligero di Borgo Roma, in conditii grave.
La putin timp dupa agresiune, un italian de 47 de ani, Giacomo Attolini, s-a predat organelor de politie, recunoscandu-si fapta. Attolini, casatorit si proprietarul restaurantului unde lucra romanca, declarat ca cei doi soti il santajau de mai multa vreme. El a recunoscut in fata politistilor ca i-a facut avansuri sexuale, tinerei, dar ea l-a refuzat. Apoi, romanca, impreuna cu sotul, i-ar fi cerut lui Attolini 1.000 de euro pentru a nu-l denunta politiei pentru agresiune sexuala.
Duminica, Attolini trebuia sa se intalneasca cu cei doi romani pentru a le da banii, dar intalnirea a degenerat in cearta. Italianul a scos un pistol si a tras in cei doi: romanca a fost lovita in cap, iar sotul ei in piept. Agresorul a fugit, in timp ce trecatorii care au asistat la agresiune au chemat salvarea si politia.

Attolini a fost arestat, sub acuzatia de tentativa de omor.
„Sunt ingrijorat pentru ca agresiunea a avut loc in plin centru, dar din fericire nu au fost ranite alte persoane”, a declarat pentru presa locala primarul localitatii, Michelangelo Foroncelli.
Attolini, originar din Sicilia, si-a deschis anul trecut pizzeria „Da Carmelo”, unde lucra si romanca impuscata. Ulterior s-a aflat ca Andreea a depus si o plangere la politie, acuzandu-l pe Attolini de hartuire sexuala.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.