Doi noi membri pentru CA-ul Tetkron

Doi noi membri pentru CA-ul Tetkron

0 697

Membrii AGA Tetkron au decis si constituirea unei comisii de negociere pentru viitoarele intalniri cu reprezentantii Societatii Bepco, furnizorul de agent termic. Membrii Adunarii generale a actionarilor se vor intalni din nou luni dupa amiaza atunci cand se va sti daca cei trei membri suspendati vor mai avea interdictie de la DNA

Adunarea generala a actionarilor Tetkron formata din membri ai Consiliului Local, s-a intrunit din nou miercuri pentru a gasi solutii la impasul in care se gaseste in prezent sistemul de termoficare din Brasov. Daca la ultima intalnire numarul membrilor a fost insuficient pentru a declara sedinta statutara miercuri au participat 18 consilieri locali care au putut lua decizii.
Cum in urma cercetarilor din dosarul Tetkron – Bepco deschis de DNA Brasov, doi dintre membrii CA-ului Tetkron au demisionat, iar ceilalti trei sunt suspendati, nici o hotarare privind conducerea Tetkron nu poate fi luata in prezent. La sedinta de miercuri s-a aprobat insa desemnarea a inca doi membri in Consiliul de Administratie al societatii Tetkron alesi de aceasta data de un expert independent.
Membrii AGA Tetkron au decis si constituirea unei comisii de negociere pentru viitoarele intalniri cu reprezentantii Societatii Bepco, furnizorul de agent termic. C.L. Bv. sedinta
Membrii Adunarii generale a actionarilor se vor intalni din nou luni dupa amiaza atunci cand se va sti daca cei trei membri suspendati vor mai avea interdictie de la DNA.
In timp ce consilierii locali cauta solutii pentru deblocarea situatiei la Tetkron nimeni nu mai vrea sa-si mai asume vreo raspundere. Dupa demisiile directorului Emanuel Gogu, aflat si in concediu de odihna si ale directorului economic Sorin Mateciuc, care a cerut transferul pe un post inferior, miercuri si-a inaintat demisia si juristul institutiei.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.