Doi directori la Casa de Pensii Brasov

Doi directori la Casa de Pensii Brasov

0 93

Avand ceva treburi pe la Casa Judeteana de Pensii Brasov am aflat cu stupoare ca si aceasta institutie are doi directori. Nu din aceia cu anexe gen adjunct, tehnic, administrativ etc, ci doi directori plini, si ca titlu, si ca salariu.
Cum s-a ajuns la aceasta situatie?
Gheorghe Savu a fost numit in functia de director coordonator in primavara anului 2009 si a fost demis in toamna, se intelege pe ce criterii. El insa a contestat in instanta decizia si a avut castig de cauza.
Intre timp insa, la conducerea Casei de Pensii Brasov – se intelege ca pe criterii politice – a fost numit, in octombrie 2009, un nou director, in persoana lui Mihail Tarba, astfel ca in prezent institutia are doi directori.
Potrivit prevederilor legale, noua conducere ar trebui sa renunte la post, dar de ce sa o faca, atata vreme cat Zeus arunca cu suc de portocale peste tara?

Intre timp pensionarii o duc tot mai rau si balmajelile lui Boc IV nu le pot imbunatati soarta.
Nu ca salariul unui director in plus ar putea redresa situatia, darn u este un caz unicat in tara, iar strop cu strop se face marea.
In plus – si ce este mai important – se arunca la gunoi principiul respectarii legilor, fapt condamnabil si care, pana la urma, va sfarama macaroana pedelista.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.