Documente din care ar reieși că Traian Băsescu a dispus vânzarea industriei...

Documente din care ar reieși că Traian Băsescu a dispus vânzarea industriei și a băncilor românești.

1 159
Adrian Năstase publică documente din care ar reieși că Traian Băsescu a dispus vânzarea industriei și a băncilor românești.
Dezvăluiri care completează „fișa” celui mai odios conducător care l-a avut Romania în ultima sută de ani continuă. Duminică seara românii au fost surprinși de cei de la Antena 3 cu dezvăluiri legate de implicarea lui Băsescu în traficul der arme. Dacă mai era o îndoială, în „asocierea” lui Băsescu cu unul dintra traficanții de arme ai planetei, Victor Bud, aceasta a fost spulberată chiar de Pentagon. Informațiile despre ce jaf a gestionat acest om, de la cunoscutele PSAL1 și PSAL 2 până la creditele luate dela FMI, BM și CE, va stupefia multă lume.
Fostul premier Adrian Năstase a făcut public un document despre privatizarea Petrom. El a publicat pe blog un document care, susține el, arată că, în 2000, Traian Băsescu a semnat un memorandum în care se vorbea despre privatizarea Petrom dar și a băncilor de stat.Adrian Năstase publică documente din care ar reieși că Traian Băsescu a dispus vânzarea industriei și a băncilor românești. DOC
Memorandumul semnat de Traian Băsescu a fost ulterior preluat în memorandumul semnat în același an cu FMI, arată Năstase.
„Vom deschide o licitație pentru privatizarea pachetului de control al PETROM anul acesta”, scrie în memorandumul cu FMI, după ce încercarea de a vinde un pachet minoritar din Petrom eșuase. Mai mult, în documentul semnat de Traian Băsescu, se vorbește și despre reforma sistemului bancar, care urma să prevadă eliminarea băncilor de stat din sistemul bancar.

„Din când în când, Băsescu, în stilul lui obișnuit, mincinos, încearcă să scape de responsabilitățile ce-i revin în dezastrul economiei și infrastructurii românești, în timpul mandatelor pe care le-a avut. Astfel, în Memorandumul semnat de Băsescu, în 2000, referitor la înțelegerile cu Banca Mondială, puteți vedea cine este autorul angajamentului incalificabil de privatizare a Petrom și a întregii industrii românesti”, scrie Adrian Năstase.
NOTA REDACȚIEI
În foto ce a mai ramas din conoscuta uzină brașoveanp SC UTB TRACTORUL SA.

COMENTARII

  1. Aceasta JAVRA JIDANESCA TREBUIE EXECUTAT impreuna cu ISARESCU si toata gasca de JIDANI care au vandut Romania.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.