Documente din arhiva STASI (fosta securitate RDG) care pot ”ARUNCA ÎN AER”...

Documente din arhiva STASI (fosta securitate RDG) care pot ”ARUNCA ÎN AER” linistea Europei !

0 138

Mai multe documente secrete din arhiva STASI (temuta securitate a RDG) au fost facute publice. In aceste dosare a fost consemnata nasterea controversata a unui copil de sex feminin care , in baza mai multor date, ar fi fost identificat precum ca ar fi Angela Merkel,nascuta in data de 20 aprilie 1954.
Nasterea a fost realizata pe fondul cercetarilor medicului german Karl Klauberg, care este cunoscut in istorie precum un supus de seama ideilor emanate de „fibrilatiile” halucinante ale lui Hitler.Supranumit si el “ingerul mortii“, dr.Klauberg a fost condamnat de catre instantele de judecata nu pentru crime de razboi…standard ci pentru crime de razboi inimaginabile. Adevarat, a stat in puscarie, dar numai 7 ani, dupa care a fost eliberat neasteptat si trimis in Germania, dar sunt multe supozitii ca avea o misiune f. speciala pusa la cale de catre KGB.
Dr. Klauberg era socotit un expert in inseminarea artificiala,insa comportamentul sau in plan psihic era total abulic,chiar halucinant, izvorat din dragostea sa nebuna pentru Hitler, Astfel, sunt date si indicii ca acesta i-ar fi prelevat si inghetat mai multe mostre de sperma „genialului” conducator nazist, care oricum si el avea o ascendența, intr-un fel, chiar fabulos de spectaculoasa. Astfel dupa cum consemneaza cateva informatii rezonabile, documente si marturisiri izvorate din bogata istorie orala, Adolf Hitler ar fi fost fiul nelegitim al lui Solomon Rothschild, nascut din relatia cu amanta sa, Anna Maria Schicklgruber.
Odata intors in Germania, Klauberg a primit ordin sa… „reinvie” un copil care poarta markerii lui Hitler. Procesul de inseminare artificiala in acei ani era aproape necunoscut publicului larg, motiv pentru care munca lui Klauberg era privita cu scepticism de cei mai multi. Povestea din dosarele STASI continua si se spune ca drept mama surogat a fost aleasă …tocmai sora Evei Braun, adica Gretl Braun. Gretl era o militanta socialista si care facea parte din conducerea Social-Democratilor „nazi”, al carui ideologie se baza si pe principiile marxiste.
La numai doi ani dupa acest eveniment, doctorul Klauberg a fost asasinat in conditii misterioase. Probabil ca isi incheiase misiunea si STASI nu mai avea nevoie de el. O alta teorie sustine ca a devenit agent KGB, schimbandu-si astfel, total, identitatea …odata cu noua infatisare!
Nasterea copilului lui Hitler!Chiar seamana…
La scurt timp dupa nasterea fetitei lui Hitler, se spune ca ar fi fost semnat un acord intre Centralele de spionaj (si reprezentantii Vaticanului!) ,cum se vede , toata „oculta”europeana fiind la curent cu acest mare secret pe care il stia multa „Lume”…
Copila a fost plasat sub tutela Bisericii Catolice si a fost plasata familiei Kasner. I-a fost schimbata si data de nastere din 20 aprilie (ziua in care s-a nascut Hitler) 1954 , in 17 iunie 1954 si i-a fost oferit numele de Angela Dorothea Kasner, potrivit efemeride.ro Ciudat mai este si faptul ca dupa nasterea micutei Angela, familia Kasner a hotarat sa se mute de la Hamburg (RFG) in Germania de Est.
Si ca totul sa fie si mai spectaculos , punctul principal al acordului asupra viitorului fiicei lui Hitler a fost ca aceasta sa fie crescuta in spiritul catolic, si sa nu aiba acces la putere pana cand un preot neamt nu va ajunge Papa la Vatican…Cum se stie,cardinalul Reitzinger a reusit „figura”- dupa care si-a dat demisia!- dar „redegista”Angela si-a permis chiar mai devreme sa incerce sa-i dea branci din functie legendarului Helmuth Kohl ca sa ajunga Cancelar …O paranteza: In 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel in urma unui mariaj de convenienta de numai 5 ani cu fizicianul Ulrich Merkel.
In urma mortii lui Ioan Paul al doilea, un nou Papa a fost ales pentru a conduce Biserica Catolica. Cum spuneam, acesta a fost un apropiat al sau , Joseph Aloisius Reitzinger, care a fost uns Papa in data de 20 aprilie 2005. Coincidenta (sau nu?) ca un Papa sa fie inscaunat de ziua de nastere a lui Hitler, dar si in aceeasi zi in care Angela Merkel…teoretic, s-a nascut? Ca totul sa fie „ca la cartea enigmelor”, abia dupa ce Papa Benedict al XVI-lea a preluat pentru scurt timp conducerea Vaticanului, Angela Merkel a fost aleasa prima oara in functia de cancelar al Germaniei.
Astfel, se spune, copilul lui Hitler avea sa indeplineasca un vis mai vechi al tatalui sau care si-a dorit cu ardoare sa devina cel mai puternic om din lume… In afara de faptul ca Merkel este la al treilea mandat cancelarul Germaniei, ea este si presedintele Blocului G-8 si mai avea si influente majore la Vatican, fiind considerata cea mai puternica femeie din lume. Ca sa vedeti ce bucurie ii face tatalui sau, acolo in Iad, unde sta pitit, sub pulpana lui Scaraoțchi !!
In plus intr-un interviu acordat unei reviste germane, Angela Merkel si-a recunoscut pasiunea iesita din comun pentru muzica lui Richard Wagner. Halt ! Muzicianul german a fost, se spune, un „satanist” convins si mai mult decat atat, a fost si preferatul lui Hitler… Pe langa acest fapt, se poate observa cu ochiul liber asemanarea izbitoare intre Hitler si Merkel, dar si intre Merkel si mama sa surogat Gretl Braun… (Helen von Braun)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.