Doar zece la suta

Doar zece la suta

0 97

Contestata si arhimiorlaita independenta candidand la europarlamentare, Elena Basescu, este atat de limitata incat are curajul prostului ca sa declare ca in aceasta campanie a demontat 10% din eticheta „fata lui tata”
„In campanie am reusit sa demontez macar 10% aceasta eticheta de ‘fata lui tata’. Aceasta campanie electorala mi-a prins foarte bine pentru ca am avut ocazia sa ma prezint in fata oamenilor exact asa cum sunt. Independenta la momentul acesta, am aratat ca am ceva de zis, am aratat ca stiu sa-mi susþin proiectele si ca sunt o persoana coerenta”, a declarat Elena Basescu.
In excursiile mele prin viata am vazut destule vacute atat de prostute, incat credeau, cu ochelari verzi la ochi, ca paiele sunt iarba proaspata. Nu le ajuta nici macar mirosul sa simta putreziciunea capitzei, numai sa fie cat mai mare.
Elena Basescu a adaugat ca politicienilor la inceput de drum nu le sunt iertate gafele, insa in cazul candidatilor la prezidentiale sau presedintilor de partide nu se intampla acelasi lucru.
Normal, cand sunt gafe atat de stupide, repetate si care arunca umbre de nori grosi asupra intelectului persoanei incepatoare respective, este si cazul sa fie barat drumul cu un zid inalt si fara nicio fisura. Acest lucru s-a neglijat postrevolutionar si uitati unde a ajuns tara!
Aflata in campanie in parcul Copou, la Teiul lui Mihai Eminescu, Elena Basescu a fost intrebata de un jurnalist in ce an s-a nascut poetul roman.
„Eu nu am venit la o lectie de istorie sau la o emisiune-concurs”, i-a raspuns Elena Basescu jurnalistului.
Nici nu era nevoie de asa ceva. O asemenea cunostinta elementara se invata in primele clase de scoala si devine, cel putin din bun-simt, raspuns-reflex, si nici nu se pune o asemenea intrebare la emisiunile-concurs pentru ca este prea simpla.
Elena Basescu a fost intampinata in parcul Copou de zeci de simpatizanti [luati cu japca sau contra ceva firfirei? Sau nelasati sa se plimbe in tihna prin frumosul si vestitul parc? n.a.], care au impartit materiale de campanie [Parca era saraca mezina Basescu!, n.a.]. Pe parcursul vizitei, ghidul Elenei Basescu a fost anticarul iesean Dumitru Grumazescu, care i-a prezentat acesteia o serie de date istorice referitoare la viata poetului Mihai Eminescu si apropiatilor sai.
Sunt curios pe care ureche i-au intrat Elenei aceste cunostinte si pe care i-au iesit. Nu de alta, dar strang date pentru un studiu: „Inteligenta la femeile proptite”.
Si iata cum a demolat Elena Basescu 10% din imaginea de ‘fetita lui taticu’. In ritmul acesta mai are nevoie de numai inca noua candidaturi, si sterge complet aceasta imagine, ajungand fara tagada, ca independenta sau nu, in Parlamentul European fara sa mai aiba pe fundulet vreo pecete incriminatorie.
De fapt, nici nu ar fi chiar o catastrofa sa ajunga in PE. Decat sa ajunga pe aici ministru, ca prietena si sfatuitoarea sa, mai bine acolo, unde se pierde in multime.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.